Flakko
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Millet ses olayını çok takıyor gibi geldi. Günümüzde çoğu kişi telefondan dinliyor ve Bluetooth kulaklık kullanıyor. Benim bildiğim Bluetooth kulaklık ile FLAC yemiyor. O yüzden o güzel AirPods'larla Apple Music kullanmak pek bir halta yaramıyor.
Zaten farkı bilen kişiler düzgün yerden düzgün ekipman ile dinliyor. Diğerlerini tatmin eden bir yer Spotify. Ben bu yüzden sevdiğim sanatçıların tüm eserlerini FLAC olarak telefonumda ve bilgisayarımda bulunduruyorum.
Kalp olayı ise çok boş. Getirilecek tonla şey var. En basitinden rahatça podcastlerin tamamını göz ardı etme özelliği gelebilir.
Dolar kuru düzgün olsa Roon ve Qobuz kullanacağım hocam. Şu an ikisini kullanmak istesem aylık 580 TL ediyor. Bu parayı acımadan verebilirim çünkü zaten dışarıdan 4 - 5 kez yemek söylemek bu paraya denk geliyor. Ekipmanlarım var. Hatta şöyle diyeyim Spotify içindeki bazı çalışanlar daha Hi-Fi'ın ne olduğunu bilmiyor. Yazık bunlara. Hi-Fi ekipmanlar üreten Focal, Bowers & Wilkins, Sennheiser ve daha nice markalarla Spotify zar zor iş birliği yapacak gibi duruyor. Bu adamların odağı müzikten çıkmış artık. TikTok ve Instagram'ı birleştirip içine podcast ve müzik koyma dertleri var.
Edit: Elimde Tidal hesabım var ancak Tidal'ın kütüphane sınırı on bin şarkı olduğundan sanırım o sınırı geçince diğer şarkıları Playlist'e atacağım.