Merhaba. Dün bilgisayardan Spotify açtım ve arayüz komple değişmiş. Bunun sonucunda kasmaya başladı. Ne yapmalıyım?
Görüntü böyle oldu, eskiden daha sade ve siyahtı.
Eki Görüntüle 960749
Eğer çok kasıyorsa web'den kullanın. Ben uzun zamandır güncellemiyorum böyle bir sorunla karşılaşırım diye.Merhaba. Dün bilgisayardan Spotify açtım ve arayüz komple değişmiş. Bunun sonucunda kasmaya başladı. Ne yapmalıyım?
Görüntü böyle oldu, eskiden daha sade ve siyahtı.
Eki Görüntüle 960749
Silip geri yüklediğinde yine son sürümü indirmiş olacak. Pek bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum.Spotify güncellendi. Değişim ondan dolayı, belki kasma da ondan kaynaklanıyor olabilir. Silip yüklemeyi deneyin.
Bende bir değişim yok silip tekrar mı yüklediniz?
Spotify güncellendi. Değişim ondan dolayı, belki kasma da ondan kaynaklanıyor olabilir. Silip yüklemeyi deneyin.
Sisteminiz çok eski ise web'den kullanmayı deneyin. Yüksek ihtimalle sisteminiz yetmiyor. Ayrıca arka plandaki uygulamaları durdurmak da bir çözüm olabilir.Hayır yapmadım.
Silip yükledim bir şey değişmedi.
Sisteminiz çok eski ise Web'den kullanmayı deneyin. Yüksek ihtimalle sisteminiz yetmiyor. Ayrıca arka plandaki uygulamaları durdurmak da bir çözüm olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.