Spotify Klavye Kısayol Tuşları

Selam oyun oynarken Spotify kullanıyorum Alt + Tab yapmadan nasıl müziği değiştirebilirim/ses açıp kısabilirim?
Laptop kullanıyorsan fn + (>>) bu ya da (<<) gibi tuş vardır f tuş takımı sırasında. fn + sağ oka basarsan ileri, fn + sol oka basarsan gerideki şarkıya geçersin. Masaüstü kullanıyorsan zaten fn diye bir tuş yoktur ve direkt olarak f tuş takımı üzerindeki şağ/sol ok tuşuna basarsan şarkıyı geçersin.

Laptop kullanıyorsan fn + (>>) bu ya da (<<) gibi tuş vardır f tuş takımı sırasında. fn + sağ oka basarsan ileri, fn + sol oka basarsan gerideki şarkıya geçersin. Masaüstü kullanıyorsan zaten fn diye bir tuş yoktur ve direkt olarak f tuş takımı üzerindeki şağ/sol ok tuşuna basarsan şarkıyı geçersin.
hocam öyle olmuyor işte oyundayken geçmiyor sadece spotify açıkken geçiyor dediğin şekilde

Klavye kısayolları - Spotify

Buradaki hazır atanmış tuşları beğenmezseniz Toastify programı ile istediğiniz komuta istediğiniz tuşu atayabilirsiniz.
Hazır tuşlar oyundayken çalışmıyor, Toastify başta indirmiştim ama setupunu bulamadım.

Ayrıca sorunu çözdüm kulaklığın ses açma/kısma tuşu sağolsun. Arttırınca veya kısınca geliyor istediğim kısım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı