Spotify mı Fizy mi?

İşletim sistemi
Android

alperbodur45

Picopat
Katılım
26 Ekim 2024
Mesajlar
145
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tecno Pova 5 / Samsung Galaxy Tab A9+
Cinsiyet
Erkek
Spotify kullanıyorum. Spotify'a devam mı edeyim yoksa Fizy'e mi geçeyim? Apple Music de uygun. Karar veremedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify kullanıyorum. Spotify'a devam mı edeyim yoksa Fizy'e mi geçeyim? Apple Music de uygun. Karar veremedim.
Ben bir süre fizy kullandım fakat pek beğenmedim tabi senin tercihin.
 
YouTube Music çok daha iyi görünüyor. Ben hem Spotify hem Fizy hem de YouTube Premium kullanıyorum, ne kadar spoti sevsem de YouTube Premium muzik bolluğundan her türlü çok daha iyi. Her türlü remix, spotide olmayan müzikler alayı YouTube'da var.
 
Aradığınız şey nedir? Genellikle Türkçe popüler şeyleri dinlerim diyorsanız bir süre fizy denemekten zarar gelmez. Apple Music şu an Lossless bir şekilde stream opsiyonu sunuyor, eğer çıtır adyofilliğim var, dinlediğim şeyin kalitesini anlıyorum diyorsanız Apple Music de mantıklı. Apple Music kütüphanesinde 100 milyon şarkı olduğunu Spotify ise bu sayının 40 Milyon olduğunu söylüyordu. Ancak Spotify'ın fark oluşturduğu nokta başka kullanıcıların playlistleri. Apple Music'te başka kullanıcıların playlistlerini göremiyorsunuz. Spotify'da ise bu konuda çok özgürsünüz. Bu sebeple Spotify'da yeni müzkler keşfetmek daha kolay.

Edit: YT Music açısından bir şey yazmamışım. Güncel Spotify ve YT Music kullanıcısıyım. YT Music'i sevmeme sebebim yorum yapan arkadaşların tam aksine bir arama yaptığımda 50 tane remixle karşılaşmak. Genel olarak müzik şirketlerinin resmi olarak yayınladığı albümlerle veya şarkılarla karşılaşmak istiyorum. Ayrıca YouTube 256kbps AAC kalitesinde müzik verirken Spotify 320kbps OGG formatında, yani daha kaliteli bir formatta ve daha yüksek bitrate ile müzik veriyor. Ancak kendi kanımca bu kulaklarınızla fark edebileceğiniz bir fark değil.
 
Son düzenleme:
Ben yıllardır Spotify kullandığım için ve arayüzüne fazlasıyla alıştığım için spoti kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim fiyat sıkıntısı olmadığı sürece. Ama Spotify'dan sonraki tercihim kesinlikle YT Music olurdu. Fizy falan hoşuma gitmiyor benim.
 
Apple Music'e geçilebilir. Fizy çöp. Ben şuanda Spotify'a Sipay ile ödeme yapıyorum ve %60 cashback alıyorum hepsinden ucuza geliyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı