Spotify müziği Twitter'da estetik şekilde nasıl paylaşılır?

Makaleler
2
Merhaba. Spotify dinlediğim müziği paylaşmak için linki kopyalayıp Twitter üzerinde paylaşmak istediğimde kart olarak gözükmüyor. Kart şeklinde gözükmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Spotify'i, Chrome üzerinden ücretsiz sürümü kullanıyorum bununla alakası olabilir mi?

Bu dediğiniz bazı şarkılarda oluyor bazılarında olmuyor. Premium kullanıyorum onunla alakası yok.

Şimdi 5 tane farklı şarkı denedim paylaşmayı sadece 1 tanesinde albüm kapaklı paylaştı diğerlerinde link olarak paylaştı düz.

Kısacası büyük ihtimalle politika meselesidir X'in. desteklediklerini veri tabanından çekiyordur, desteklemediklerini yapmıyordur.

Bu dediğiniz bazı şarkılarda oluyor bazılarında olmuyor. Premium kullanıyorum onunla alakası yok.

Şimdi 5 tane farklı şarkı denedim paylaşmayı sadece 1 tanesinde albüm kapaklı paylaştı diğerlerinde link olarak paylaştı düz.

Kısacası büyük ihtimalle politika meselesidir X'in. Desteklediklerini veri tabanından çekiyordur, desteklemediklerini yapmıyordur.

Bu konuyu açtıktan sonra Reddit'te bunu gördüm denedim o şarkı da çalıştı. Ama dediğiniz gibi bazılarında çalışıyor Reddit'deki yöntemde de değişmiyor.

Reddit Kaynak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı