Çözüldü Spotify PC'de çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

paiser

Decapat
Daha fazla  
Önce de sorunsuz bir şekilde çalısan Spotify premiuma geçtiğim zaman PC'de şarkıları açmamaya başladı.

1689421051404.png

Böyle bir ekran çıkıyor. Hangi şarkıyı açmaya çalışırsam çalışayım yine de açmıyor.
Biraz araştırdım ve hosts dosyasını silme gibi çözümlerle karşılaştım ama onu da denediğim halde sorun hala devam ediyor.
Ayrıca bu sadece premium adlığım hesapta oluyor. Bunu test etmek için başka bir hesapla giriş yapıp şarkı açtığımda sorunsuz bir şekilde şarkıları açıyor.

Ayrıca çalma listelerim kitaplığımda gözükmüyor ama ana sayfamda gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1689421333906.png
    1689421333906.png
    195,9 KB · Görüntüleme: 329
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce de sorunsuz bir şekilde çalısan Spotify premiuma geçtiğim zaman PC'de şarkıları açmamaya başladı.

Eki Görüntüle 1862937

Böyle bir ekran çıkıyor. Hangi şarkıyı açmaya çalışırsam çalışayım yine de açmıyor.
Biraz araştırdım ve hosts dosyasını silme gibi çözümlerle karşılaştım ama onu da denediğim halde sorun hala devam ediyor.
Ayrıca bu sadece premium adlığım hesapta oluyor. Bunu test etmek için başka bir hesapla giriş yapıp şarkı açtığımda sorunsuz bir şekilde şarkıları açıyor.

Ayrıca çalma listelerim kitaplığımda gözükmüyor ama ana sayfamda gözüküyor
Eki Görüntüle 1862940

Uygulamayı Denetim Masası'ndan silip tekrar yükler misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı