Spotify PC'de çalmıyor

Hasan Denli

Hectopat
Evet arkadaşlar Spotfiy premiuma sahibim. Telefondan ve masaüstünden rahatlıkla müzik dinleyebiliyorum fakat laptopta şöyle bir ekranla karşılaşıyorum. Şarkıları hiç oynatamıyorum. Uygulamayı silip silip tekrar yüklememe rağmen sonuç elde edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    198,6 KB · Görüntüleme: 2.114
Spotify'da üyeliğine istediğin kadar platformdan girebilirsin. Fakat sadece 1 tanesinde çalabilirsin. Telefonundan Spotify ayarlarına gir;
Bir cihaza bağlan -> Bilgisayar -> Telefonundan istediğin müziği başlat -> Kullanılabilir cihazları seç -> Karşındaki listeden Laptobunu seç
İyi forumlar.

Spotify'da üyeliğine istediğin kadar platformdan girebilirsin. Fakat sadece 1 tanesinde çalabilirsin. Telefonundan Spotify ayarlarına gir;
Bir cihaza bağlan -> Bilgisayar -> Telefonundan istediğin müziği başlat -> Kullanılabilir cihazları seç -> Karşındaki listeden Laptobunu seç
İyi forumlar.
Maalesef telefondan laptobumu göremiyorum ama masaüstü gözüküyor.

EDİT Sorun çözüldü konu kapanabilir

Son düzenleme:
Aynı sorunu yaşıyorum sorunu nasıl çözdüğünüzü yazabilir misiniz?
Sorunu çözdüm gerek kalmadı hocam. Diğer arkadaşlarada yardımcı olabilmek amacıyla sorunun çözümünü yazayım.

Sorunun çözümü:
C:\Windows\System32\drivers\etc konumundaki hosts dosyasını silin

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm gerek kalmadı hocam. Diğer arkadaşlarada yardımcı olabilmek amacıyla sorunun çözümünü yazayım.

Sorunun çözümü:

Evet hocam ben de aynı şekilde çözdüm sorunu.

Sorunun çözümü:

Çok sağol kardeşim sayende düzeldi.

Sorunun çözümü:
C:\Windows\System32\drivers\etc konumundaki hosts dosyasını silin.

Teşekkür ederim oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı