Kebrigu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 EmirElibol dedi: Yok hocam kendim için küçük mixler hazırlıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
EmirElibol dedi: Yok hocam kendim için küçük mixler hazırlıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 29 Ağustos 2023 #12 Kebrigu dedi: Katılıyorum. TikTok popüler yaptı. TikTok olmasaydı şu an kslv kordhell interworldun adını duymayacaktın bile. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yazmışsınız ki şarkıları sanki TikTok yapıyormuş gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
Kebrigu dedi: Katılıyorum. TikTok popüler yaptı. TikTok olmasaydı şu an kslv kordhell interworldun adını duymayacaktın bile. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yazmışsınız ki şarkıları sanki TikTok yapıyormuş gibi.
Kebrigu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 Yürüyen HLTV dedi: Öyle bir yazmışsınız ki şarkıları sanki TikTok yapıyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Ama öyle şakrıları TikTok populer yaptı sonucta.. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
Yürüyen HLTV dedi: Öyle bir yazmışsınız ki şarkıları sanki TikTok yapıyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Ama öyle şakrıları TikTok populer yaptı sonucta..
yigit2020 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #14 Kafamda bir soru var, glwzbll Untitled #13 Phonk mu?
Kebrigu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #15 yigit2020 dedi: Kafamda bir soru var, glwzbll Untitled #13 Phonk mu? Genişletmek için tıkla... hayır değil. ne olarak geçtiğini bilmiyorum ama
yigit2020 dedi: Kafamda bir soru var, glwzbll Untitled #13 Phonk mu? Genişletmek için tıkla... hayır değil. ne olarak geçtiğini bilmiyorum ama
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 29 Ağustos 2023 #16 Yani, önünüze konan her şeyi yiyorsunuz...
XniDD Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #17 Özünde phonkta böyle doğdu, gerçi ben hala dubstep demeyi tercih ediyorum
U ubisoftyokedici Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #18 EmirElibol dedi: Brazillian phonk berbat bir şey. Phonk bile değil bana göre. Kulak ağrıtmak için yapılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum hocam. Spordayken inanılmaz bir güç yüklüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
EmirElibol dedi: Brazillian phonk berbat bir şey. Phonk bile değil bana göre. Kulak ağrıtmak için yapılmış gibi. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum hocam. Spordayken inanılmaz bir güç yüklüyor.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 30 Ağustos 2023 #19 ubisoftyokedici dedi: Katılmıyorum hocam. Spordayken inanılmaz bir güç yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Normal phonku bende dinliyorum ama brazillian sadece cızırtı.
ubisoftyokedici dedi: Katılmıyorum hocam. Spordayken inanılmaz bir güç yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Normal phonku bende dinliyorum ama brazillian sadece cızırtı.
Kebrigu Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #20 EmirElibol dedi: Normal phonku bende dinliyorum ama brazillian sadece cızırtı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Ben de sanatcıyım arkadaşlar bir goz atarsanız sevinirim "kxbrigu" sanatcı adım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
EmirElibol dedi: Normal phonku bende dinliyorum ama brazillian sadece cızırtı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Ben de sanatcıyım arkadaşlar bir goz atarsanız sevinirim "kxbrigu" sanatcı adım.