GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #1 Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com 3 ay kullanın sonra iptal edin bedavaya geliyor. Teklif 31.12.2023 tarihinde sona erecek. Düzeltme: İlk defa premium alacaklar için 3 aylık bedava. Dosya Ekleri a.PNG 230,1 KB · Görüntüleme: 1.159 Son düzenleme: 12 Aralık 2023
Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com 3 ay kullanın sonra iptal edin bedavaya geliyor. Teklif 31.12.2023 tarihinde sona erecek. Düzeltme: İlk defa premium alacaklar için 3 aylık bedava.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Aralık 2023 #2 GSF CJ dedi: Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com 3 ay kullanın sonra iptal edin bedavaya geliyor. Teklif 31.12.2023 tarihinde sona erecek. Genişletmek için tıkla... Biz para veriyoruz bize yapmıyorlar, para ödemeyene yapıyorlar (!)
GSF CJ dedi: Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com 3 ay kullanın sonra iptal edin bedavaya geliyor. Teklif 31.12.2023 tarihinde sona erecek. Genişletmek için tıkla... Biz para veriyoruz bize yapmıyorlar, para ödemeyene yapıyorlar (!)
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 12 Aralık 2023 #3 Premium var bende ben kullanabiliyor muyum?
yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 514 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #4 Yeni üyeliklerde geçerliymiş.
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #5 plxaxd dedi: Premium var bende ben kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Şu ankini iptal edip bir sonraki ay para vermezsiniz ve 3 ay bedava kullanırsınız, olur bence. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
plxaxd dedi: Premium var bende ben kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Şu ankini iptal edip bir sonraki ay para vermezsiniz ve 3 ay bedava kullanırsınız, olur bence.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 12 Aralık 2023 #6 4 ay önce vs yine gelmişti şimdi tekrar gelmesi çok iyi.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 12 Aralık 2023 #7 GSF CJ dedi: Şu ankini iptal edip bir sonraki ay para vermezsiniz ve 3 ay bedava kullanırsınız, olur bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi fark ettim altta sadece ilk kez deneyenler içindir yazıyor
GSF CJ dedi: Şu ankini iptal edip bir sonraki ay para vermezsiniz ve 3 ay bedava kullanırsınız, olur bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi fark ettim altta sadece ilk kez deneyenler içindir yazıyor
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #8 plxaxd dedi: Yok hocam şimdi fark ettim altta sadece ilk kez deneyenler içindir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum o zaman konu başlığını değiştireyim.
plxaxd dedi: Yok hocam şimdi fark ettim altta sadece ilk kez deneyenler içindir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum o zaman konu başlığını değiştireyim.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 12 Aralık 2023 #9 GSF CJ dedi: Şu ankini iptal edip bir sonraki ay para vermezsiniz ve 3 ay bedava kullanırsınız, olur bence. Genişletmek için tıkla... Hesapta hiç premium aktifleşmemiş olması gerekiyor. Dediğiniz gibi olsa 2 yıl para vermezdim zaten. Şebnem Ferah dedi: 4 ay önce vs yine gelmişti şimdi tekrar gelmesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Premium sahiplerine bu link yaklaşık 2 ay da bir geliyor.
GSF CJ dedi: Şu ankini iptal edip bir sonraki ay para vermezsiniz ve 3 ay bedava kullanırsınız, olur bence. Genişletmek için tıkla... Hesapta hiç premium aktifleşmemiş olması gerekiyor. Dediğiniz gibi olsa 2 yıl para vermezdim zaten. Şebnem Ferah dedi: 4 ay önce vs yine gelmişti şimdi tekrar gelmesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Premium sahiplerine bu link yaklaşık 2 ay da bir geliyor.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.273 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #10 40 lira istiyor benden 3 ay için, neden acaba?