Ben çok takip etmiyorum, eskisi kadar aktif SP kullanan birisi değilim. Premium bitince otomatik yenileniyor bayadır girmiyorum girdiğimde vs de denk geliyorum o mesajla işte.Premium sahiplerine bu link yaklaşık 2 ay da bir geliyor.
Ben çok takip etmiyorum, eskisi kadar aktif SP kullanan birisi değilim. Premium bitince otomatik yenileniyor bayadır girmiyorum girdiğimde vs de denk geliyorum o mesajla işte.Premium sahiplerine bu link yaklaşık 2 ay da bir geliyor.
40 lira istiyor benden 3 ay için, neden acaba?
Ben çok takip etmiyorum, eskisi kadar aktif SP kullanan birisi değilim. Premium bitince otomatik yenileniyor bayağıdır girmiyorum girdiğimde vs de denk geliyorum o mesajla işte.![]()
3 ay kullanın sonra iptal edin bedavaya geliyor. Teklif 31.12.2023 tarihinde sona erecek.![]()
Spotify Premium - Spotify (TR)
Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir.www.spotify.com
Düzeltme: İlk defa premium alacaklar için 3 aylık bedava.
YouTube'a gelen zam sonrası spotiye geri döndüm, bununla da güzel oldu 3 ay bedava.
Önüme düştüğü iyi oldu masrafsız keseden bol bol yararlanırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.