D dennyzi Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar ben bir aptallık yaptım. Geçen Spotify premiuma baktım 3 aylık 60 TL kampanyası vardı. 21'inde bitiyordu ve ben unuttum bunu. Bugün baktım yok. Spotify yardıma falan yazabilir miyim acaba ya da bir daha ne zaman gelir bu kampanya?
Arkadaşlar ben bir aptallık yaptım. Geçen Spotify premiuma baktım 3 aylık 60 TL kampanyası vardı. 21'inde bitiyordu ve ben unuttum bunu. Bugün baktım yok. Spotify yardıma falan yazabilir miyim acaba ya da bir daha ne zaman gelir bu kampanya?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 22 Mayıs 2024 #2 Gelir tekrar. Sürekli var neredeyse o kampanya zaten. Artı 0 Eksi
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 İndirimi kaçırmışsın Spotify yardıma ne yazıcaksın? İndirim yapın bir daha mı diceksin Artı 0 Eksi
KS KS D dennyzi Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 Caped dedi: İndirimi kaçırmışsın Spotify yardıma ne yazıcaksın? İndirim yapın bir daha mı diceksin Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ya tam almak istiyordum şimdi alırsam kazığa oturmuş gibi hissederim her dinlediğimde Artı 0 Eksi
Caped dedi: İndirimi kaçırmışsın Spotify yardıma ne yazıcaksın? İndirim yapın bir daha mı diceksin Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ya tam almak istiyordum şimdi alırsam kazığa oturmuş gibi hissederim her dinlediğimde
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 dennyzi dedi: Ne bileyim ya tam almak istiyordum şimdi alırsam kazığa oturmuş gibi hissederim her dinlediğimde Genişletmek için tıkla... Telefonda Spotify APK kullan bilgisayarda da spicetifyi kur ve eklentilerden adblocker ekle bu kadar. Doya doya dinlersin müziklerini. Artı 0 Eksi
dennyzi dedi: Ne bileyim ya tam almak istiyordum şimdi alırsam kazığa oturmuş gibi hissederim her dinlediğimde Genişletmek için tıkla... Telefonda Spotify APK kullan bilgisayarda da spicetifyi kur ve eklentilerden adblocker ekle bu kadar. Doya doya dinlersin müziklerini.
KS KS D dennyzi Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #6 Caped dedi: Telefonda Spotify APK kullan bilgisayarda da spicetifyi kur ve eklentilerden adblocker ekle bu kadar. Doya doya dinlersin müziklerini. Genişletmek için tıkla... Spotify APK iyi de çevrimdışı müzik olayı yok Artı 0 Eksi
Caped dedi: Telefonda Spotify APK kullan bilgisayarda da spicetifyi kur ve eklentilerden adblocker ekle bu kadar. Doya doya dinlersin müziklerini. Genişletmek için tıkla... Spotify APK iyi de çevrimdışı müzik olayı yok
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 22 Mayıs 2024 #7 Caped dedi: Telefonda Spotify APK kullan bilgisayarda da spicetifyi kur ve eklentilerden adblocker ekle bu kadar. Doya doya dinlersin müziklerini. Genişletmek için tıkla... Onun yerine hemen hemen her banka uygulaması size indirim veriyor Spotify da. 30tl ye bile düşüyor aylık. Bu cüzi miktarı ödeyip kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Caped dedi: Telefonda Spotify APK kullan bilgisayarda da spicetifyi kur ve eklentilerden adblocker ekle bu kadar. Doya doya dinlersin müziklerini. Genişletmek için tıkla... Onun yerine hemen hemen her banka uygulaması size indirim veriyor Spotify da. 30tl ye bile düşüyor aylık. Bu cüzi miktarı ödeyip kullanabilirsiniz.
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #8 AnotherJourney dedi: Onun yerine hemen hemen her banka uygulaması size indirim veriyor Spotify da. 30TL'ye bile düşüyor aylık. Bu cüzi miktarı ödeyip kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru tabii ki de ama kullandığım eklenti Spotify'ı direkt daha iyi hale getirip reklamları kaldırdığı için gerek duymuyorum para vermeye. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Onun yerine hemen hemen her banka uygulaması size indirim veriyor Spotify da. 30TL'ye bile düşüyor aylık. Bu cüzi miktarı ödeyip kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru tabii ki de ama kullandığım eklenti Spotify'ı direkt daha iyi hale getirip reklamları kaldırdığı için gerek duymuyorum para vermeye.