Spotify Premium vs Apple Music

AR4N3L

Hectopat
Yer
Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Her ikisini kullandım çoğu özelliği aynı ama kararsızım. Şu an 3 ay ücretsiz Apple Music kullanıyorum ve memnunum ama Spotify Premium'da güzeldi Apple Music'in süresi dolduğunda Spotify Premium mu alsam, Apple Music mi alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple Music'in ses kalitesi daha iyi (aradaki farkı anlayacak ekipmanınız varsa).
Spotify'ın bence arayüzü daha güzel ve arşivi daha geniş diye biliyorum. İkisi arasında Spotify seçerdim.

Eski Spotify'cı, yeni Youtube Music'ci olarak Youtube Music'i de mutlaka düşünün derim. Reklamsız Youtube da cabası.

İkisini de kullandım, aktif olarak Spotify kullanıyorum. Apple Music kullanırken ayarlardan sansürlü içeriği devre dışı bırakmama rağmen şarkılar sürekli sansürlüydü. 90'lar Amerikan rap dinleyicisiyim ve şarkılar oldukça kısıtlıydı. Spotify'ın sunduğu içerik Apple Music'e göre kat kat fazla. Arayüz konusunda da yine Spotify önde.

Apple Music çok underrated.Her teknik anlamda daha iyi Spotify'dan.Fakat Spotify daha popüler ve arayüzü iyi olduğu için çok tercih ediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı