Spotify reklamları virüs bulaştırır mı?

Vileblood

Decapat
Bilgisayarımda oyun oynarken müzik dinlemek istiyorum ve bunun için Spotify şart. Fakat internette okuduğum bir yazıda Spotify'nin ücretsiz masaüstü versiyonunu kullananların reklamlardan virüs yediği yazıyordu. Bu içime tedirginlik düşürdü. Böyle bir şey mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamları googel sizin aramlarınza ilgi alanınıza göre otomatik çıkarıyor Spotify reklamları googlan alıyosasa tammaen sizin aramalarınız sonucu çıkan reklamlar gelir onun dışında bende yıllarca Spotify kullanmıştım bir virüs bulaşmadı.

Bilgisayarımda oyun oynarken müzik dinlemek istiyorum ve bunun için Spotify şart. Fakat internette okuduğum bir yazıda Spotify'nin ücretsiz masaüstü versiyonunu kullananların reklamlardan virüs yediği yazıyordu. Bu içime tedirginlik düşürdü. Böyle bir şey mümkün müdür?
Orjinal sitesinden indirdi iseniz bir şey olmaz.

Böyle bir şey yok.Kaspersky ile kaç kere tam tarama yaptım 2-3 aydır free kullanıyorum hiç bir şey çıkmadı çıkmazda.

Cracklenmiş Spotify kullanmadığınız sürece böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı