DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Hocalarım ses açarken, kaparken mouse'a atadığım durdur, devam ettir tuşlarına bastığımda şu arkadaş çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Yani hiç çıkmasın istiyorum karşıma. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Hocalarım ses açarken, kaparken mouse'a atadığım durdur, devam ettir tuşlarına bastığımda şu arkadaş çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Yani hiç çıkmasın istiyorum karşıma.
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #11 Sen Spotify'den dinliyorsun ondan fark etmedim ilk önce ama doğru çözüm o tiki kapatmak. Artı 0 Eksi
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 26 Mayıs 2021 #12 DDLAO dedi: Çok sağ olun hocam. Diğer cevap veren hocalarım çok değişik çözüm yolları söylüyorsunuz, amacınızı açıklar mısınız ne işe yarayacak bunlar? Genişletmek için tıkla... Hocam kendin de söyledin. Ses göstergesini kapatmak istiyoruz diye. Biz de attık. Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Çok sağ olun hocam. Diğer cevap veren hocalarım çok değişik çözüm yolları söylüyorsunuz, amacınızı açıklar mısınız ne işe yarayacak bunlar? Genişletmek için tıkla... Hocam kendin de söyledin. Ses göstergesini kapatmak istiyoruz diye. Biz de attık.
KS KS DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #13 WalterMeteWhite dedi: Hocam benim attığım uygulama gayet işe yarıyor (Sadece 300 kb) ama yine de takdir sizin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam uygulamanın ne yaptığını, nasıl çalıştığını yazarsanız daha iyi olur diye dedim. Artı 0 Eksi
WalterMeteWhite dedi: Hocam benim attığım uygulama gayet işe yarıyor (Sadece 300 kb) ama yine de takdir sizin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam uygulamanın ne yaptığını, nasıl çalıştığını yazarsanız daha iyi olur diye dedim.
WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #14 Hocam tek işlevi bu göstergeyi açmak ve kapatmak başka bir işlevi yok zaten. Artı 0 Eksi
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 26 Mayıs 2021 #15 DDLAO dedi: Yok hocam uygulamanın ne yaptığını, nasıl çalıştığını yazarsanız daha iyi olur diye dedim. Genişletmek için tıkla... Uygulama ses göstergesini gizliyor hocam açık hale getirdiğinizde. Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Yok hocam uygulamanın ne yaptığını, nasıl çalıştığını yazarsanız daha iyi olur diye dedim. Genişletmek için tıkla... Uygulama ses göstergesini gizliyor hocam açık hale getirdiğinizde.
KS KS DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #16 xDarkLyne dedi: Hocam kendin de söyledin. Ses göstergesini kapatmak istiyoruz diye. Biz de attık. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ben başlığı "Şu arkadaş nasıl kapatılır?" diye yazmıştım da moderatör hocam değiştirmiş, anlamadıysanız bende bulmayın hatayı. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Hocam kendin de söyledin. Ses göstergesini kapatmak istiyoruz diye. Biz de attık. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ben başlığı "Şu arkadaş nasıl kapatılır?" diye yazmıştım da moderatör hocam değiştirmiş, anlamadıysanız bende bulmayın hatayı.
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #17 Uygulamanın linkini atarmısın? Artı 0 Eksi
WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #18 HideVolumeOSD Download - Lautstärkeregler verbergen Der HideVolumeOSD Download blendet den OSD-Lautstärkeregler von Windows 10 und Windows 11 aus, sodass dieser nicht mehr angezeigt wird. winfuture.de Artı 0 Eksi
HideVolumeOSD Download - Lautstärkeregler verbergen Der HideVolumeOSD Download blendet den OSD-Lautstärkeregler von Windows 10 und Windows 11 aus, sodass dieser nicht mehr angezeigt wird. winfuture.de
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #19 Konu kapandı galiba. Artı 0 Eksi