Rehber Spotify Tema Değiştirme

Hangi kodu yazdınız acaba? En başta yanlış kodu yazmışım, kusura bakmayın.

Spotify'ı açın, sol tarafta market arabası işareti olması lazım. Eğer yoksa ve bütün aşamaları hatasız yaptıysanız adım-7'yi uygulayın. Market arabası olan yere basın ve yukarıda çıkan extensions kısmına basın, ardından gelen ekranda AdBlock eklentisi olması lazım.
Eki Görüntüle 2105494
Eki Görüntüle 2105506

Burada verdiğim kodu kendim çalıştırınca sorunsuz çalışıyor. Acaba siz bir şeyi yanlış mı yaptınız? Spotify'ı kendi sitesinden indirin, başka kaynaktan indirince çalışmama sorunu olabiliyormuş ve PowerShell'i yönetici olarak değil de normal olarak çalıştırmayı deneyin. @RiskyZone

Hocam nerede hata yapıyorum ben.

Hocam nerede hata yapıyorum ben.

Tamam hocam okumadan dalmışım çözdüm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-24 005844.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-24 005844.png
    98,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Kasma sorununun spicetify kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Güncel olarak kullanmama rağmen bir sorun oluşmadı.

bunun için adım adım anlatacağım;

gerekli olanlar:

- Windows 10 veya üzeri.
- PowerShell

- Spotify

- kuruluma başlayalım.

Adım-1

İlk önce elimizde Spotify'ın kendi sitesinden indirilmiş programı olması lazım. Bunun için buradan Spotify'ı indiriyoruz ve kurulumunu yapıyoruz.

adım-2
Kurulumunu yaptıktan sonra Windows PowerShell programını yönetici olarak başlatıyoruz.

adım-3
PowerShell'i açtıktan sonra iwr -useb https://raw.githubusercontent.com/spicetify/spicetify-cli/master/install.ps1 | iex bu kodu yazıyoruz.

adım-4
Karşımıza böyle bir ekran gelecektir. N yazıp devam edin.

Eki Görüntüle 2105192

adım-5
Devamında "marketplace uygulamasını kurmak ister misiniz?" diye bir soru soruyor. Buna y yazıp devam ediyoruz. bu uygulama bizim için önemli.

Eki Görüntüle 2105258

adım-6
Devamında ise otomatik olarak kendisi kurulumu bitirecektir.

adım-7
Eğer ki spicetify kurulu olmazsa PowerShell'e spicetify apply komudunu yazınız, böylelikle aktif olacaktır.

adım-8
Buradaki marketplace kısmına girin ve yukarıdaki seçeneklerden themes olan seçeneği seçin. Alttaki görüntüdeki gibi bir ekran gelecektir. Burada bir sürü tema mevcut, hangisi hoşunuza giderse onu seçebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2105269

adım-9
Ek olarak extensions ya da snippets kısmından istediğiniz özelliği, eklentiyi kullanabilirsiniz. AdBlock kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Ben default dynamic temasını kullanıyorum, şarkıdan şarkıya yazı rengi değişiyor.

rehberim bu kadardı. Eğer hepsine adım adım uyarsanız spicetify kurulmuş olacaktır. İlk rehberim olduğu için bazı hatalar olabilir, hatam olursa kusura bakmayın, inşallah işinize yaramıştır.

Hocam n den sonra bir yazı geliyor ve y yapıyorum ondan sonra error error diyor.

Dediğiniz şeyleri yaptım ancak uygulama 1 haftanın ardından stok haline döndü, muhtemelen otomatik güncellemeden dolayı. Bunun önüne nasıl geçebiliriz?

Dediğiniz şeyleri yaptım ancak uygulama 1 haftanın ardından stok haline döndü, muhtemelen otomatik güncellemeden dolayı. Bunun önüne nasıl geçebiliriz?
Bu olduğunda Powershell'i açın, spicetify update yazıp işlemin bitmesine bekleyin. Devamında Spicetify kurulu şekilde devam edecektir.

Güncelleme
Son güncellemelerden sonra PowerShell'i yönetici olarak başlatırsanız kurulum tamamlanmıyor. Bunun yerine yönetici olarak değil normal şekilde başlatırsanız sadece gelen bölüme Y yazıp devam etmeniz yeterli olacaktır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı