Spotify ve Netflix Güvenilir mi?

Spotify bilmem de netfilix her an iptal seçeneği sunar. Lakin hesabınızda para olduğu sürece ve iptal etmemişseniz aylık ücretleri hesabınızdan otomatik olarak çeker.

İkisini de ben ve birçok arkadaşım kullanıyoruz, hiçbir problem yaşamadık. İkisi de alanında en popüler ve bilinen uygulamalardır.
Çok sağolun,çok teşekkür ederim.
Güvenilir ama Netflix, RTÜK düzenlemesinden sonra, ülkemizdeki faaliyetlerine son verebilir.
Hayırlısı demekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Rtürk kararından sonra üyelik alman tavsiye edilir netflix için
Çok teşekkür ederim.
Milyar dolarlık şirketlerin sizin paranıza göz dikeceğini zannetmiyorum.
Estağfurullah,yanlış anlattıysam özür dilerim. Ben babam ile beraber almayı düşünüyoruz. Hani sorun olmasın diye, ikna etmek zor çünkü.
Gördüğüm nadir sorulardan biri. İki platformda güvenilirdir, gönül rahatlığı ile satın alabilirsin. Şahsen kendim yıllardır Spotify, aylardır Netflix kullanıyorum.
Biraz öyle oldu evet. Çok teşekkür ederim. Herkese aynı şeyleri yazdım ama cidden elimden başka bir şey gelmediği için. Yardımınız için sağ olun.
Öğrendiğim iyi oldu.

Arkadaşların da belirttiği gibi, VPN, Müzik, Film & TV ve Bulut alanındaki servislerin tamamı Renewable Subscription esasına göre çalışır.

O yüzden ne zaman abonelikten ayrılacağınızı unutmayınız veya bakiyenizde asgari miktarda para bulunsun.

Ben uzun bir süredir Amazon Prime kullanıyorum fakat Netflix ve Spotify'a herkes gibi ben de tamamen güvenebileceğinizi ifade edeyim.

Spotify'ı bilmem ama netflixi 2 senedir falan kullanıyorum hiç öyle bir şey yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…