Spotify vs Deezer

Deezer'i öneririm.
Aylık üyelik ücreti 10 ₺ satılıyor. Spotify aylık 14 ₺ satıyor.
Müzik arşivi olarak ikisininde eksiği yok.

Türk telekom markası kendi adına verdiği zarardan sonra her platformun kopyasının daha iyisini yapsın. İsterse 5 ₺ üyelikte satsa benim gözümde kötü bir markadır.
Ayriyeten programı var mı bilmiyorum. Ama siz dedikten sonra sitesine girdim. Halen Flash player eklentisi isteyen bir site kullanıyor.

Türk telekom markası kendi adına verdiği zarardan sonra her platformun kopyasının daha iyisini yapsın. İsterse 5 ₺ üyelikte satsa benim gözümde kötü bir markadır.
Ayriyeten programı var mı bilmiyorum. Ama siz dedikten sonra sitesine girdim. Halen Flash player eklentisi isteyen bir site kullanıyor.
http://brandfinance.com/images/upload/telecoms_300_report_2018_website_version_v2.pdf
Türk Telekom her ne kadar insanlara sorun çıkartabilen bir firma olsa da bazı gerçekleri göz ardı edemeyiz.

Spotify öneririm, ayrıca sana toplamda 4 ay bedava kullanım sunuyor. Ondan sonra da eğer Enpara kullanıcısıysan ücreti aylık 7₺.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı