Spotify vs YouTube Music vs Fizy

429065

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
6
Uygulamalar arasında ses netliği, internet tüketimi, batarya tüketimi vb farklar var mıdır? Varsa nasıldır? iPhone kullanmadığım için Apple Music dahil değil. Nedenleriyle hangisi daha iyi anlatırsanız sevinirim.

Iphone kullanmasan da Apple Music kullanabilirsin. Kaliteli bir kulaklığın var ise aralarında Lossless audio sebebiyle Apple Music en iyisi olur. Onun dışında Youtube Premium varsa Youtube Music yoksa Spotify.

Spotify ses olarak daha kaliteli lakin arasındaki fark, fark edilemeyecek kadar az. Ben alışkanlık olarak Spotify kullanıyorum lakin YouTube Music daha iyi gibi.

Yani beraber dinleyeceğin birisi yoksa YT Music sanki cidden daha iyi gibi, AI cover yeni nesil şarkıları falan aç ekle dinle. Sızdırılmış şarkıları ekle dinle. Spoti'de sadece resmi olarak çıkan şeylerin olması benim için kısıtlıyor biraz.

Play Store'de Apple Music var ve ses kalitesi çok iyi.
Spotify arayüzü ve önerilenleri iyi.
YT Music daha geniş kütüphane ama arayüzü ve önerilenleri 🫠

Iphone kullanmasan da Apple Music kullanabilirsin. Kaliteli bir kulaklığın var ise aralarında Lossless audio sebebiyle Apple Music en iyisi olur. Onun dışında Youtube Premium varsa Youtube Music yoksa Spotify.
Apple Music kullanılabileceğini bilmiyordum.

Yani beraber dinleyeceğin birisi yoksa YT Music sanki cidden daha iyi gibi, AI cover yeni nesil şarkıları falan aç ekle dinle. Sızdırılmış şarkıları ekle dinle. Spoti'de sadece resmi olarak çıkan şeylerin olması benim için kısıtlıyor biraz.
O bakımdan iyi bir de yt musicin önerileri çok iyi kullandıkça yeni müzikler keşfediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı