Çözüldü Spotify widget nedir?

• Konuyu başlatan 520199
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.686
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

520199

Hectopat
Arkadaşlar selam, az önce Görev Yöneticisi'ni açtığımda Spotify widget yazdığını fark ettim. Mavi bir logosu var, fotoğrafını da koyacağım. Spotify açınca geliyor, kapatınca gidiyor. Görev yöneticisinde normal Spotify olarak gözüküyordu, niye böyle gözüküyor sizce?

resim_2023-01-07_193553727.png

Daha yeni Malwarebytes ile tarama yapıyordum bir bakayım dedim hala aynı mı diye normal Spotify olmuştu kapatıp açtım şu an da normal Spotify olarak gözüküyor. Görev yöneticisinde neden böyle gözüktü, bilgisi olan var mı?

@Yener K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Spotify için grafik bileşenleri için belirtilen konum Spotify Widget. Virüs değil gözüküyor. GPU kullanımı olarak gözükmesi normal.
Arkadaşlar selam, az önce Görev Yöneticisi'ni açtığımda Spotify widget yazdığını fark ettim. Mavi bir logosu var, fotoğrafını da koyacağım. Spotify açınca geliyor, kapatınca gidiyor. Görev yöneticisinde normal Spotify olarak gözüküyordu, niye böyle gözüküyor sizce?

Eki Görüntüle 1625948

Daha yeni Malwarebytes ile tarama yapıyordum bir bakayım dedim hala aynı mı diye normal Spotify olmuştu kapatıp açtım şu an da normal Spotify olarak gözüküyor. Görev yöneticisinde neden böyle gözüktü, bilgisi olan var mı?

@Yener K.
Spotify aşağıya alınınca ses barında çalan şarkıyı falan görebilirsiniz. Spotify Widget o işte. Virüs olduğunu sanmıyorum.

Spotify için grafik bileşenleri için belirtilen konum Spotify Widget. Virüs değil gözüküyor. GPU kullanımı olarak gözükmesi normal.

Çözüm
Evet hocam. Korkulacak bir durum yok.

Hocam bir de şu an müzik çalıyor güç kullanımı düşükten yükseğe falan çıkıyor arada normalde dikkat etmezdim de normal mi sizce ben biraz paranoyak bir insanım da kusura bakmayın.

Kullanım artabilir. Normal bir durum.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hocam tekrar merhaba bugün yine Spotify widget çıktı daha sonra Spotify oldu. Geri üstüne tıklayınca altta çıkıyordu bende sağ tık yapıp ayrıntılara git dediğim zaman xboxgamebarspotify.exe gibi bir şey gösteriyor. Xbox Game Bar ile alakalı mı o zaman acaba?

Ekran Görüntüsü (31).png

Ekran Görüntüsü (34).png

@Yener K.

Şu XboxGameBarSpotif diye başlayan hocam üstteki değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. Spotify bunun üzerinden de çalışabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı