İddia Spotify'a soruşturma açıldı

Dini konularda şaka olmaz bunun iyi niyetle de alakası olmaz. İyi olmuş.
Bu şakaları yapan kişileri ne yapacaksın? Bal gibi de yapılır bu arada kara mizah diyor insanlar buna etik olmak zorunda değil. Adamın kendi oluşturduğu playliste karışamazsın ortada suç sayılacak birşey yok.

Büyük ihtimalle hükümetin isteği doğrultusunda sıkıntı olan isim ve görseller Spotify tarafından yasaklanır ve konu kapınır gibime geliyor. Sonrasında bu tarz isim ve görsel kullanmak isteyen kişilerde otomatik yapay zeka engeline takılır herhalde, PSN'de uygunsuz isim yazamadığımız gibi.

Dini konularda şaka olmaz bunun iyi niyetle de alakası olmaz. İyi olmuş.
Normal kendi halinde müzik dinleyen insanlar peki? Bu topluluk Spotify'ın en büyük kısmını oluşturuyor. Kullanmıyorsanız bile bunu gözardı edemezsiniz. Ben de kullanmıyorum ancak aşırı saçma geldi bu haber(ki doğruysa)

Boşa laf anlatma yarın elinden telefonunu alsalar gıkını çıkarmaz bu insanlar yazarken sarf ettiğin efora yazık.

Platformu komple kapatmanın yanlış olduğunu söyledim din ile dalga geçenler hakkında soruşturma başlatılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…