Bu şakaları yapan kişileri ne yapacaksın? Bal gibi de yapılır bu arada kara mizah diyor insanlar buna etik olmak zorunda değil. Adamın kendi oluşturduğu playliste karışamazsın ortada suç sayılacak birşey yok.Dini konularda şaka olmaz bunun iyi niyetle de alakası olmaz. İyi olmuş.
Türkiye, Türkiye, Türkiye, Türkiye, Türkiye.Niye kişi yerine direkt bir platforma soruşturma açılıyor anlamış değilim.
Normal kendi halinde müzik dinleyen insanlar peki? Bu topluluk Spotify'ın en büyük kısmını oluşturuyor. Kullanmıyorsanız bile bunu gözardı edemezsiniz. Ben de kullanmıyorum ancak aşırı saçma geldi bu haber(ki doğruysa)Dini konularda şaka olmaz bunun iyi niyetle de alakası olmaz. İyi olmuş.
@737973, platform gerekenleri yerine getirmiyormuş. Platformun suçu buymuş. Daha soruşturma başlatılmadı. Soruşturma başlatılmasının çağrısında bulunmuş. Yarın bir gün soruşturma da açılır herhalde.
Boşa laf anlatma yarın elinden telefonunu alsalar gıkını çıkarmaz bu insanlar yazarken sarf ettiğin efora yazık.Normal kendi halinde müzik dinleyen insanlar peki? Bu topluluk Spotify'ın en büyük kısmını oluşturuyor. Kullanmıyorsanız bile bunu gözardı edemezsiniz. Ben de kullanmıyorum ancak aşırı saçma geldi bu haber(ki doğruysa)
Normal kendi halinde müzik dinleyen insanlar peki? Bu topluluk Spotify'ın en büyük kısmını oluşturuyor. Kullanmıyorsanız bile bunu göz ardı edemezsiniz. Ben de kullanmıyorum ancak aşırı saçma geldi bu haber(ki doğruysa)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.