İddia Spotify'a soruşturma açıldı

Kardeşim kara mizah belirli kişilere gelince niye olmuyor?
Nasıl yani anlamadım. Malum şahsı diyorsanız onla da dalga geçiyor birçok insan isim belirtmeden sosyal medyada hep var. Çoğu konuda kara mizah var din de bunlardan birisi. Hem birisinin sizin dininize laf söylemesi sizi niye etkiliyor siz inanmaya devam edin o naparsa yapsın. Peygamber döneminde sanki yok muydu bu insanlar yine varlardı her birşey söyleyene ceza verildiğini hiç sanmıyorum şeriatla yönetmiyoruz bu ülkeyi.

@khalyy, evet. Çalma listelerinin isimleri.
@lusie, dediklerine göre platform bunu yapmıyormuş.
Ben açıkçası devletin yapmıyor dediğine inanmıyorum roblox da elinden geleni yaptı her türlü içeriği kaldırdı kimlik doğrulama sistemi getirecek ona rağmen açılmadı

Ben açıkçası devletin yapmıyor dediğine inanmıyorum roblox da elinden geleni yaptı her türlü içeriği kaldırdı kimlik doğrulama sistemi getirecek ona rağmen açılmadı
Umursadıklarını sanmıyorum. 2 günde bir açacağız anlaşmaya çalışıyoruz diye söylemlerde bulunuyorlar sonuç hüsran açılan birşey yok.

Ben açıkçası devletin yapmıyor dediğine inanmıyorum Roblox da elinden geleni yaptı her türlü içeriği kaldırdı kimlik doğrulama sistemi getirecek ona rağmen açılmadı.

Bu arada robloxunki tek normal gerekçe idi. Ama tabii onunda asıl amacı bazı oyunlar(evet onun hakkında olanlar) dalga geçtiği için kapattılar. Ama belki de bunun yapılması dünyada yankı uyandırdı ve tepki koydular bu adımlar yapılsın diye.

Umursadıklarını sanmıyorum. 2 günde bir açacağız anlaşmaya çalışıyoruz diye söylemlerde bulunuyorlar sonuç hüsran açılan bir şey yok.

Discord ve Spotify en çok kullandığım uygulamalardan biri Discord masum değil evet CC ile kartı kaptırdım 650 TL Discord'dan gitti 2 haftada dönüş yaptılar sonuçta aldım ama olau 1 ay sürdü Spotify öyle değil ama o listeleri bile yeni gördüm.

Bir Müslüman'ın kuranla ve sünnetle yargılanması size niye bu kadar batıyor?
Sizin yaşamanız bizi ilgilendirmez Hristiyan incille yahudi tevratla yargılanır bu şeriattır bunda hiçbir yanlış görmüyorum Tanrı'nın belirlediği ahlak kural kanunun üzerine kanun olduğunu da sanmıyorum.

Yazıyı gözünüzle okursanız sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Sen o dinle yönetilen bir düzende yaşamıyorsan karşıdaki kişiyi o kurallara göre yargılayamazsın. Yukarıdaki arkadaş dinime dil uzatan cezasını çeksin tarzı bir şey söylediği için bunu yazdım adam din şakası yaptı diye ceza kesecek değiliz. Hakarete girmesi gerekir ancak öyle ki bu da birçok ülkede olmayan bir kanun zaten düşünce özgürlüğüne giriyor çünkü. Şeriat ile yönetilen bir yerde isteyen istediğine o dine göre ceza kessin bizi ilgilendirmez ama burada en ufak lafta ceza kesemezsin birisine demek istediğim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı