İddia Spotify'a soruşturma açıldı

Yok artık?

Kaynak iletir misiniz hocam aşırı şaşırtıcı günlük olarak şarkı dinlemek için kullanıyoruz yasaklanırsa sanırsam Apple Music devam.

Yok artık?

Kaynak iletir misiniz hocam aşırı şaşırtıcı günlük olarak şarkı dinlemek için kullanıyoruz yasaklanırsa sanırsam Apple Music devam.
🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet şaka değil, dini konuları alaycı şekilde playlist yapan iyi niyetli dostlarımız sayesinde bir uygulamayı daha kaybedebiliriz. En çok kullandığım uygulama Spotify, engellenmesi saçma olur. Sizin fikriniz ne dostlar?

Şu devlet bir türlü şunu anlayamadı. Herhangi yasal olmayan bir durumda sorunun kaynağı kişileri cezalandırmak yerine gidip sorunun kaynağından alakasız şeyleri yasaklıyorlar. Ortada yasal olmayan bir durum varsa bunu yapan insanları bulur mahkeme karşısına çıkartırsın. Uygulama ne alaka? Spotify dini değerlere sallama platformumu da Spotify'ı yasaklıyorsun? Saçma sapan işler. Hadi diyelim dini konuları alaycı şekilde ele aldılar kime ne arkadaş kapa kulağını yoluna devam et. Farklı dini değerlere sahip insanlar dinsizlerle alay etmiyor mu sanki de dinsizler dini değerlerle alay edince sorun oluyor?

🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır playlistin adı nasıl bir suç teşkil ediyor onu ben anlamadım. Kurumlara kişiye hakaret yok ki? Benim mi kaçırdığım bir nokta var varsa aydınlatın beni lütfen.

Evet şaka değil, dini konuları alaycı şekilde playlist yapan iyi niyetli dostlarımız sayesinde bir uygulamayı daha kaybedebiliriz. En çok kullandığım uygulama Spotify, engellenmesi saçma olur. Sizin fikriniz ne dostlar?
Dini konularda şaka olmaz bunun iyi niyetle de alakası olmaz. İyi olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı