Hayır.Bir arkadaşımın çalma listesindeki birkaç şarkı çok hoşuma gitti. Onun çalma listesi üzerinden kendi listeme eklersem bildirim gider mi?
Bir arkadaşımın çalma listesindeki birkaç şarkı çok hoşuma gitti. Onun çalma listesi üzerinden kendi listeme eklersem bildirim gider mi?
Sürekli dinlersem karşısına çıkarmı ? Örn bıdıdıd ve asasassasa kişisi bu ay senin çalma listeni en fazla dinleyenler gibi.Hayır hocam merak etmeyin bildirim falan gitmez ruhu bile duyamaz.
Sürekli dinlersem karşısına çıkar mı? Örneğin bıdıdıd ve asasassasa kişisi bu ay senin çalma listeni en fazla dinleyenler gibi.
O ve arkadaşlarının onlarca soru soracağına eminim. Daha öncesinde ağladığını gördüm biraz yardımcı olmaya çalıştım bu olaydan sonra arkadaşları onlarca şey sordu.Gitmez de, bildirim gitse ne olacak?
Spotify hesabının sahibi aynı kişi.O ve arkadaşlarının onlarca soru soracağına eminim. Daha öncesinde ağladığını gördüm biraz yardımcı olmaya çalıştım bu olaydan sonra arkadaşları onlarca şey sordu.
Farklı olaylardan dolayı aynı şeyi onlarca kez yaşadım. Hepside o kadar saçmaydı ki.O ve arkadaşlarının onlarca soru soracağına eminim. Daha öncesinde ağladığını gördüm biraz yardımcı olmaya çalıştım bu olaydan sonra arkadaşları onlarca şey sordu.
Spotify hesabının sahibi aynı kişi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.