canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 22 Kasım 2021 #1 Kendi kullandığım hesabıma tik almak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2021
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 zillamami.mp4 dedi: Eki Görüntüle 1223145 Kendi kullandığım hesabıma tik almak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Onu sanatçı profilleri alabilir. Artı 2 Eksi
zillamami.mp4 dedi: Eki Görüntüle 1223145 Kendi kullandığım hesabıma tik almak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Onu sanatçı profilleri alabilir.
4 433332 Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 22 Kasım 2021 #3 Kanka maalesef kendi profiline doğrulama tiki alamazsın, çok zor yani. Eğer bir sanatçı profili açarsan ona rozet olmak aşırı basit ama. Artı 0 Eksi
Kanka maalesef kendi profiline doğrulama tiki alamazsın, çok zor yani. Eğer bir sanatçı profili açarsan ona rozet olmak aşırı basit ama.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #4 Boran Nashor dedi: Kanka maalesef kendi profiline doğrulama tiki alamazsın, çok zor yani. Eğer bir sanatçı profili açarsan ona rozet olmak aşırı basit ama. Genişletmek için tıkla... Çok zor değil alınmıyor direkt. Artı 0 Eksi
Boran Nashor dedi: Kanka maalesef kendi profiline doğrulama tiki alamazsın, çok zor yani. Eğer bir sanatçı profili açarsan ona rozet olmak aşırı basit ama. Genişletmek için tıkla... Çok zor değil alınmıyor direkt.
KS KS canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 22 Kasım 2021 #5 TimoLoX dedi: Onu sanatçı profilleri alabilir. Genişletmek için tıkla... Sanatcı profili açtım ama bu hesabı kullanamıyorum. Bu hesaptan sarkı dinlemek istiyorum bir yolu var mı? Artı 0 Eksi
TimoLoX dedi: Onu sanatçı profilleri alabilir. Genişletmek için tıkla... Sanatcı profili açtım ama bu hesabı kullanamıyorum. Bu hesaptan sarkı dinlemek istiyorum bir yolu var mı?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #6 zillamami.mp4 dedi: Eki Görüntüle 1223161 Sanatcı profili açtım ama bu hesabı kullanamıyorum. Bu hesaptan sarkı dinlemek istiyorum bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sadece müzik yükleyebilirsin. Artı 1 Eksi
zillamami.mp4 dedi: Eki Görüntüle 1223161 Sanatcı profili açtım ama bu hesabı kullanamıyorum. Bu hesaptan sarkı dinlemek istiyorum bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sadece müzik yükleyebilirsin.
KS KS canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 22 Kasım 2021 #7 TimoLoX dedi: Yok sadece müzik yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Bethxd Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 9 10 Temmuz 2022 #8 canbeyxd dedi: Eki Görüntüle 1223161 Sanatcı profili açtım ama bu hesabı kullanamıyorum. Bu hesaptan sarkı dinlemek istiyorum bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka ben açtım bir Spotify hesabı ama ne tiki alabildim ne de Spotify artist hesabına girip profilimi düzeltebildim. Yardım edersen sevinirim @canbeyxd Artı 0 Eksi
canbeyxd dedi: Eki Görüntüle 1223161 Sanatcı profili açtım ama bu hesabı kullanamıyorum. Bu hesaptan sarkı dinlemek istiyorum bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka ben açtım bir Spotify hesabı ama ne tiki alabildim ne de Spotify artist hesabına girip profilimi düzeltebildim. Yardım edersen sevinirim @canbeyxd
KS KS canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #9 Bethxd dedi: Kanka ben açtım bir Spotify hesabı ama ne tiki alabildim ne de Spotify artist hesabına girip profilimi düzeltebildim. Eki Görüntüle 1447350 Yardım edersen sevinirim @canbeyxd Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum kanka ben Amuse'den açmıştım 1 ayda verdi rozeti. Artı 0 Eksi
Bethxd dedi: Kanka ben açtım bir Spotify hesabı ama ne tiki alabildim ne de Spotify artist hesabına girip profilimi düzeltebildim. Eki Görüntüle 1447350 Yardım edersen sevinirim @canbeyxd Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum kanka ben Amuse'den açmıştım 1 ayda verdi rozeti.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #10 canbeyxd dedi: Vallahi bilmiyorum kanka ben Amuse'den açmıştım 1 ayda verdi rozeti. Genişletmek için tıkla... Size tam 1 ayda mı verdi? Normal de 24 saat içinde vermesi gerekiyordu sanırım. Artı 1 Eksi
canbeyxd dedi: Vallahi bilmiyorum kanka ben Amuse'den açmıştım 1 ayda verdi rozeti. Genişletmek için tıkla... Size tam 1 ayda mı verdi? Normal de 24 saat içinde vermesi gerekiyordu sanırım.