Sağ olasın hocam mavi tik geldi amuse de iyi de biraz değişik ya profil fotosu değişiyorum değişmiyor ama distribütörden kaynaklı değil sanırım
Plak şirketin okması gerekiyor alabiliyorsun alamazsın diye birşey yok
Disburatior desteklemiyor ise satın aldığın pakette mavi tik vermeZKanka ben açtım bir Spotify hesabı ama ne tiki alabildim ne de Spotify artist hesabına girip profilimi düzeltebildim.
Eki Görüntüle 1447350
Yardım edersen sevinirim @canbeyxd
"White Label" isen distribütörüne gerek kalmaz zaten o iş distribütör ile yapılmıyor spotifyın sanatçı destek kısmından veya normal spotify destek kısmından yapılıyorDisburatior desteklemiyor ise satın aldığın pakette mavi tik vermeZ
"White Label" isen distribütörüne gerek kalmaz zaten o iş distribütör ile yapılmıyor spotifyın sanatçı destek kısmından veya normal spotify destek kısmından yapılıyorDisburatior desteklemiyor ise satın aldığın pakette mavi tik vermeZ
Reisim distribütör mavi tik vermiyosa vermez"White Label" isen distribütörüne gerek kalmaz zaten o iş distribütör ile yapılmıyor spotifyın sanatçı destek kısmından veya normal spotify destek kısmından yapılıyor
"White Label" isen distribütörüne gerek kalmaz zaten o iş distribütör ile yapılmıyor spotifyın sanatçı destek kısmından veya normal spotify destek kısmından yapılıyor
aga plak şirketi işlettim plak şirketlik bir durum değil bu senin labellik bir mevzuReisim distribütör mavi tik vermiyosa vermez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.