Spotify'dan müzik dinleyince statü atladığını sanmak

YouTube Premium ile Spotify aile üyeliğine aynı anda para verilir mi vb. olsa daha yararlı olurdu konu. Mp3 indirmek yerine rahatça müzik dinleyebildiğimiz hizmetler bence ödediğimiz paranın karşılığını veriyor. Statü olarak görülemeyecek kadar temel ihtiyaçlar bunlar. Tidal derseniz biraz daha fazlası var, ama o da iyi bir kulaklık alanın ihtiyacı aslında.

Müziği bilgisayarımda dinliyorum. Spotify'da da çoğu zaman aradığım coverları da bulamıyorum.

Bunlardan dolayı tarayıcımın kenarındaki bir Youtube sekmesi bana yetiyor da artıyor :)

Youtube da ücretli. Çünkü Youtube'un arkaplanda oynatma özelliği yok. Bu özellik için para vermen gerekiyor. Spotify'da var ancak onda da istediğin şarkıyı çalamıyorsun. Sürekli reklam girmesi de cabası. Yani iki uygulama da birbirinden çöp.

Nefret ettiğin bir platformu da tercih etmek ilginçmiş.😄😄😄
Ek Açıklama 2019-12-10 234815.png

Ek Açıklama 2019-12-10 234815.png

Konuları okudukça hissettiğim tek şey:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı