Spotify’dan YouTube Music’e çalma listesi aktarılabilir mi?

The Virtuoso

Hectopat
Merhaba

Uzun zamandır Spotify kullanıcısıyım. Özenle hazırladığım bir sürü çalma listem var ve beğendiğim albümler, şarkılar vs. YouTube Music servisi hem aylık ücreti hem de yanında YouTube Premium da olmasıyla çok cazip geliyor. YouTube Music abonesi olursam çalma listelerimi ve beğendiğim şarkıları Spotify’dan oraya aktarma gibi bir şansım var mı? Bunu yapan siteler, uygulamalar vs var mı?

Evet var olduğuna eminim, Spotify to YouTube converter yazarsan bulabilirsin, Premium olmadikca günlük şarkı limiti olabilir emin değilim, ben 2 yıl önce yapmıştım dediğini.

Buradan yapılıyor.
Teşekkür ederim peki bunlar sonuçta 3. parti servisler hesap güvenliği açısından sorun yaşar mıyım? YouTube da Spotify da sonuçta ödeme yöntemi olarak kartlarımı tanımladığım, günlük olarak kullandığım ana hesaplarım. Üçüncü parti servise nu doğrultuda ne kadar güvenebilirim?

Biraz araştırırsanız baya kullanan var şahsen bir şey olacağını sanmıyorum kendimde kullandım geçen yıl ama tabii ki siz bilirsiniz.

Teşekkür ederim peki bunlar sonuçta 3. parti servisler hesap güvenliği açısından sorun yaşar mıyım? YouTube da Spotify da sonuçta ödeme yöntemi olarak kartlarımı tanımladığım, günlük olarak kullandığım ana hesaplarım. Üçüncü parti servise nu doğrultuda ne kadar güvenebilirim?
Daha önce Apple Music ve Spotify aktarması için birkaç kez kullanmıştım bu servisi. Uygulama olarak bağlanıyor ve kişisel bilgilere ulaşmıyor. İşlem bitince Spotify ve diğer servisten de erişimini kapatabilirsiniz.

Daha önce Apple Music ve Spotify aktarması için birkaç kez kullanmıştım bu servisi. Uygulama olarak bağlanıyor ve kişisel bilgilere ulaşmıyor. İşlem bitince Spotify ve diğer servisten de erişimini kapatabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Peki listeleri vs aktarırken doğruluk oranı nasıl yani %100 oranında ne varsa aktarmayı başarabiliyor mu yoksa arada atladığı parçalar vs oluyor mu?

Teşekkür ederim. Peki listeleri vs aktarırken doğruluk oranı nasıl yani %100 oranında ne varsa aktarmayı başarabiliyor mu yoksa arada atladığı parçalar vs oluyor mu?
Eğer şarkı o platformda bulunmuyorsa/çalınamıyorsa o parçayı atlamış oluyor. Ben ilk olarak Spotify'dan Apple Music'e aktarma yapmıştım. Bazı parçalar çalınamıyordu ve atladı. Apple Music'ten Spotify'a aktarım yaparken böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı