Spotify'ın Oyun İçi Arayüzü var mıdır?

Samet.Çınar

Kilopat
Katılım
3 Aralık 2017
Mesajlar
2.057
Makaleler
1
Çözümler
55
Yer
Edirne
Spotify için oyun içi arayüz var mı? Bir kişinin söylediği kadarıyla YouTube'da bir oyun videosunda videoyu çeken oyun için Spotify arayüzünden şarkı değiştirmiş ancak hangi video olduğunu oda hatırlamıyor. Spotify'a ait olmasa da 3. parti böyle bir programa ihtiyacım var, kısayol tuşlarını biliyorum ancak onları kullanmak istemiyorum.
 
Sende bundan yok mu kanka? :D

k.jpg


Spotify bununla ilgili bir fonksiyon eklemeye gerek duymamış çünkü:

Global HotKey for Pause/Play,Next Song, etc. - The Spotify Community

a.jpg


Zaten klavyeden bunu yapabilirsin.

Ha. Klavyende bu tuşlar yoksa:

My keyboard has no "media" keys; can I control media without them?
 
Spotify (en azından premium üyelere) aynı anda birden farklı cihazda oturum açma hakkı veriyor. Böylece bilgisayarda müzik dinlerken telefondan uygulamayamüdahale edebiliyorsun. Şarkı değiştirebiliyor, sesi açıp, kısabiliyorsun.

İlla ki 3. parti bir yazılım gerekirse Overwolf'u da tavsiye edebilirim. AHK'den fazla sistem tüketir fakat kullanması hem daha kolay hem de daha risksiz olabiliyor. Epey farklı arayüz seçenekleri de sunabiliyor hem.

Ek 1: Makrolu klavye ve farelerin tuş ataması üzerinden medya değişimi yapılabiliyor genellikle.

Ek 2: Yayıncıların kullandığı programların (OBS, XSplit vb.) Spotify, Aimp, VLC gibi medya programlarıyla etkileşimi için entegrasyon modülleri de mevcut. İzlediğiniz videolarda bu modüllerin kullanılmış olması da mümkün.

Edit: Ek yapıldı.
 
Çare Toastify senin için yükleyeyim bazı sitelerdeki Toastify kod olarak veriyorlar veya biri çalışmıyor doğruyu bulasıya kadar ulaşmıştım verdiğim program spotify ile entrege çalışıyor tuşları ayarlıyorsun iyi çalışıyor ses kısma durdurma falan her şey: ToastifyInstaller.exe
 

Yeni konular

Geri
Yukarı