Spray'de CTRL ne zaman basılmalı?

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Valorant ve CS2'de spray atarken CTRL'yi ne zaman basacağımı bilmiyorum yani Spray'de başladıktan sonra mı CTRL basmalıyım yoksa ilk olarak CTRL basıp mı spray atmalıyım?

Valorant ve CS2'de spray atarken CTRL'yi ne zaman basacağımı bilmiyorum yani Spray'de başladıktan sonra mı CTRL basmalıyım yoksa ilk olarak CTRL basıp mı spray atmalıyım?

Ben CTRL tuşunu boşluk tuşuna ayarlıyorum ve CTRL artık çalışmıyor eğildiğime body yiyeceğime HS yiyorum bence hiç eğilme.

Eğer Ferrari peek atabiliyorsan rakibin olduğu muhtemel yerlere CTRL basıp chek atabilirsin onun haricinde profesyonel oyuncular dahi spray sırasında eğilmez çünkü rakiple aimfighte girdiğin zaman CTRL basacak kadar zamanın kalmıyor. Bir de prefire çıkacağın yerlere CTRL basıp çıkarsan vurulma ihtimalin azalır. Son olarak CSdeki hileler başına fazlaca dert olmazlar umarım çünkü sayıları çok fazla.

Eğer Ferrari peek atabiliyorsan rakibin olduğu muhtemel yerlere CTRL basıp chek atabilirsin onun haricinde profesyonel oyuncular dahi spray sırasında eğilmez çünkü rakiple aimfighte girdiğin zaman CTRL basacak kadar zamanın kalmıyor. Bir de prefire çıkacağın yerlere CTRL basıp çıkarsan vurulma ihtimalin azalır. Son olarak CSdeki hileler başına fazlaca dert olmazlar umarım çünkü sayıları çok fazla.
sağol

Eğer Ferrari peek atabiliyorsan rakibin olduğu muhtemel yerlere CTRL basıp chek atabilirsin onun haricinde profesyonel oyuncular dahi spray sırasında eğilmez çünkü rakiple aimfighte girdiğin zaman CTRL basacak kadar zamanın kalmıyor. Bir de prefire çıkacağın yerlere CTRL basıp çıkarsan vurulma ihtimalin azalır. Son olarak csdeki hileler başına fazlaca dert olmazlar umarım çünkü sayıları çok fazla.

Valorant'ta CTRL basmak hatadır. Neden? Çünkü kitlesi yere bakarak aim alıyor çok rahat HS yiyorsun. Önerim basmaman ama illa basmak istersen de spray başladıktan sonra CTRL basabilirsin.

Peki bir şey soracağım yakın aim fightlarda sprey atılır mı yani adam yakındayken sprey atılır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı