SPSS programı nasıl indirilebilir?

Arkadaşlar lisanslı SPSS programı nasıl indirebilirim? Bazı üniversitelerde lisans mevcut ama bazılarında mevcut değil. Bizde de maalesef mevcut değil. Tavsiyelere açığım.

Benim danışmanım vermişti. Siz de kendinizinkine sorun onların elinde oluyor. Lisanslı mı değil mi bilmiyorum ama kullanışlıydı.

Benim danışmanım vermişti. Siz de kendinizinkine sorun onların elinde oluyor. Lisanslı mı değil mi bilmiyorum ama kullanışlıydı.
Danışmanımda yokmuş maalesef, üniversitemiz de lisans vermiyor

Bi ara ziraatçi bi arkadaşıma ödevinde yardım etmek için indirmiştim kendime ama nasıl indirildiğimi hatırlamıyorum. Bunu buldum belki yardımcı olabilir.

Bu farklı bir şey sanırım. Lisans eklemek için olabilir ama üniversitemizde böyle bir durum yok

Danışmanımda yokmuş maalesef, üniversitemiz de lisans vermiyor

Bu farklı bir şey sanırım. Lisans eklemek için olabilir ama üniversitemizde böyle bir durum yok

Ben bir tarayıcı geçmişime vs... Bakıp döneyim size ücretsiz bir şekilde çözmüştüm bulabilirsem yazarım.

Olur hocam teşekkür ederim
Hocam ben crack aracılığı ile kullanmışım. IBM'in sitesinden orijinal deneme sürümü indirip üzerine crack kurmuşum. Eğitim amaçlı program olduğundan burada crack önermemde sakınca var mıdır emin değilim. Kendi üniversitem için de baktım ama maalesef benim üniversitem de destek vermiyor SPSS'e.

Hocam ben crack aracılığı ile kullanmışım. IBM'in sitesinden orijinal indirip üzerine crack kurmuşum. Eğitim amaçlı program olduğundan burada crack önermemde sakınca var mıdır emin değilim. Kendi üniversitem için de baktım ama maalesef benim üniversitem de destek vermiyor SPSS'e.
Hocam üstüne kurduğunuz yerin adını yazın aynı adımları uygulayayım bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı