SQL sınavı

baliciyim

Megapat
Daha fazla  
16 Nisan'da SQL sınavımız var ve yardımcı olmanızı istiyorum. Yardımcı olana emeğinin hakkını veririz. İnternetten sınav olacağız ama diğer uzaktan eğitim sınavları gibi değil bir tık daha güvenlik açısından üstünü diyebilirim. Bundan dolayı yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi okul? Yardımcı olabilirim Mysql mi? MSSQL mi?

SQL veri tabanı yazılımlarının kullandıkları bir query (sorgu) dili türüdür. Tek bir SQL dili yok. Her veri tabanı yazılımının kendi SQL yapısı var. Sınavda hangisi kullanılacak?

Veri Tabani ve Yönetimi diye geçiyor ders olarak bir de hoca hep sql diyordu bize. Lütfen bana yardımcı olun. kodları şöyle geçiyor excel gibi bir tablo oluşturuyoruz örneğin:

ögr_no ögr_adi ögr_soyadi
1 mustafa sansar

sonra da kod yazma yerinde SELECT * FROM ogrenciler

sql diye bir program kullanıyorduk database oluşturuyorduk. Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

Veri Tabani ve Yönetimi diye geçiyor ders olarak bir de hoca hep sql diyordu bize. Lütfen bana yardımcı olun. kodları şöyle geçiyor excel gibi bir tablo oluşturuyoruz örneğin:

ögr_no ögr_adi ögr_soyadi
1 mustafa sansar

sonra da kod yazma yerinde SELECT * FROM ogrenciler

sql diye bir program kullanıyorduk database oluşturuyorduk. Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.

SQL veri tabanı yazılımlarının kullandıkları bir query (sorgu) dili türüdür. Tek bir SQL dili yok. Her veri tabanı yazılımının kendi SQL yapısı var. Sınavda hangisi kullanılacak?
Size herhangi bir yerden ulaşabilir miyim? Discord , İnstagram , Facebook , Twitter vs. sosyal platformlardan size ulaşabilirim.

Son düzenleme:
Çok basit şeyler hocam neden ders dinlemediniz? SQL'in en temel şeyleri bunlar, 1 günde çalışırsanız öğrenebileceğiniz şeyler internette bir sürü kaynak var, çalışan ve okulda ders dinleyen keriz mi? İlk önce çalışıp gelin anlamadığınız şeylerde yardımcı oluruz.

Yok derslerle aram bayağı iyi yazılım konusunda kendimi orta derecede geliştirmiş biriyim ve bunu kanıtlayabilirim fakat koronadan dolayı herşey allak bullak oldu. İki senelik üniversite okuyorum şu anda birinci sınıftayım okulu yaza uzatırlar diye düşünüyordum sınavlar felan herşey birazcık aniden gelişti ben front ent bitirmiş php ye başlamıştım bir yandan da harıl harıl dgs çalışıyordum yüksek bir üniversiteye geçiş yapmak için ama sınavlar felan aniden gelişince dara düştüm beş sınavım var dördünü yaparım sadece bunu bilmiyorum.

İkinci duruma gelecek olursak korona olmadan önce sınıfta en yüksek ortalamaya sahip öğrenci bendim ama ona rağmen hocaların gözde öğrencileri sınava öğlen gelip gireni bile biliyorum yani anlayacağın pek senin dediğin modele uyuşmuyorum sınıfta herkesin bir tanıdığı var benim pek çevrem yok kimsem yok aklıma burası geldi belki birisi yardım eder diye dedim.

Pekala dediğinizden pek bir şey anlayamıyorum yukarıda daha açık anlatabilir misiniz sorununuz ne yapmamızı istiyorsunuz?

Pekala dediğinizden pek bir şey anlayamıyorum yukarıda daha açık anlatabilir misiniz sorununuz ne yapmamızı istiyorsunuz?
Tek isteğim yarın sql sınavım var ve çok az bilgim var sınava girdiğim zaman irtibat kurduğum birisi yardımcı olsa yapsak yeterli discord da ekran paylaşımı açıp notlarımı gösterebilirim kanıt olarak.

İşi olmayan biri varsa yardımcı olabilir, ben yurt dışında okuduğum için saatlerimiz uyuşmayabilir. Siz yine de Sadi hocam'dan dersleri dinleyin 1 gece de çözersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…