SQL sınavı

Tam anlamadım ama kendisinin yerine sınava girebilecek birini arıyor galiba.

Evet öyle de denebilir çünkü ben maksimum 3-5 soru yapabilecek düzeydeyim.

İşi olmayan biri varsa yardımcı olabilir, ben yurt dışında okuduğum için saatlerimiz uyuşmayabilir. Siz yine de Sadi hocam'dan dersleri dinleyin 1 gece de çözersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kemal Bey 16 nisan saat 8.00 da sınavım başlıyor 17 nisan'a kadar devam ediyor. Bana her saat uygun yeter ki birisi bana yardımcı olsun. Dgs için iki yıllık tercih ettim ama ortalamalar da önemli olduğu için dersleri ciddiye alıyorum. Okulu da yaza ertelemediler olan bize oldu.

Evet öyle de denebilir çünkü ben maksimum 3-5 soru yapabilecek düzeydeyim.

Kemal Bey 16 nisan saat 8.00 da sınavım başlıyor 17 nisan'a kadar devam ediyor. Bana her saat uygun yeter ki birisi bana yardımcı olsun. Dgs için iki yıllık tercih ettim ama ortalamalar da önemli olduğu için dersleri ciddiye alıyorum. Okulu da yaza ertelemediler olan bize oldu.
DGS'de aldığınız puan daha önemli diye biliyorum alttan dersiniz yok ise.

Dostum ilerde bu işi yapacaksan bunlar çok temel konular kopya işine kafanı çalıştıracağına kendin çalışsan ilerisi için sana daha çok yardımı olur.

DGS'de aldığınız puan daha önemli diye biliyorum alttan dersiniz yok ise.
Alttan dersim yok ama dereceye oynadığım için denemelerde 50 matematik 45 türkçe netim oluyor. Ortalamalar çok etkilemiyor doğru ama benim için bir puanın bile çok önemi var gerçekten. Alttan dersim olmasını istemiyorum.

Alttan dersim yok ama dereceye oynadığım için denemelerde 50 matematik 45 türkçe netim oluyor. Ortalamalar çok etkilemiyor doğru ama benim için bir puanın bile çok önemi var gerçekten. Alttan dersim olmasını istemiyorum.
O zaman burada vakit kaybetmeyin inanın çok basit bir konu, 2 saatte öğrenirsiniz bu konuyu. Neden gözünüzde büyüttünüz bu kadar basit bir konuyu anlamadım. İşim olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

Dostum ilerde bu işi yapacaksan bunlar çok temel konular kopya işine kafanı çalıştıracağına kendin çalışsan ilerisi için sana daha çok yardımı olur.

Ya haklısın ama gerçekten çalışmama gibi bir sebepten dolayı oluşmadı bu durum. İsterseniz notlarımı da atabilirim. İlk dönem notlarımda yazılımsal derslerimin hepsi çok iyi.

O zaman burada vakit kaybetmeyin inanın çok basit bir konu, 2 saatte öğrenirsiniz bu konuyu. Neden gözünüzde büyüttünüz bu kadar basit bir konuyu anlamadım. İşim olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

Eğer dediğiniz gibiyse hemen çalışırım. Bizim hocanın videolarına baktım ortalama 6.5 - 7 saat sürüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı