Steam Squad %50 indirimde

LinusFenrir

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400f - Rtx 4060 8gb
Squad Steam üzeründe %50 indirimde. Bu indirimi kaçırmayın derim çünkü Squad yakın bir zamanda UE5'e geçebilir ve geçtikten sonra bu indirimlerin tekrar uygulanacağını sanmıyorum. O yüzden bu fiyat kaçmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolayca ulaşmanız için sayfasını bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuna başka bir indirim bekleyebilirsiniz. %60, %70 indirime girebiliyor bu sıralar. Yaz indiriminde mesela 12 dolar değil, 10 dolar olmuştu. 2024 yılından bu yana ilk defa bu kadar az oranla indirim aldı. Tabii almak isteyen bu fiyata da alabilir.

Kolayca ulaşmanız için sayfasını bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuna başka bir indirim bekleyebilirsiniz. %60, %70 indirime girebiliyor bu sıralar. Yaz indiriminde mesela 12 dolar değil, 10 dolar olmuştu. 2024 yılından bu yana ilk defa bu kadar az oranla indirim aldı. Tabii almak isteyen bu fiyata da alabilir.

Başka indirim gelme potansiyeli'de var ama, oyun bu yaz içinde UE5'e geçmesi bekleniyor, Unreal Engine 5 zaten hazır, playtest serverlerin'de oynanabiliyor. Bu güncelleme çok yakın bir zamanda Squad'a uygulancak. Fakat güncelleme gecikebilir'de çünkü bazı kullanıcılar tam hazır olduğunu düşünmüyor.

Son düzenleme:
9 dolar civarlarına düştüğü oldu istek listemde olan bir oyun ordan biliyorum hala istediğim seviyeleri görmedi fiyat olarak almak için beklenebilir..
Oyun motorunu değiştirecek olmaları lehimize olur diye düşünüyorum fiyati6o zaman buraz daha düşebilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı