Squad 80TL'ye alınır mı?

  • Konuyu başlatan Lyk7a
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 572
Ekip bulman lazım, yanında minimum bir arkadaşın olsa bile çok eğlenirsin. Türk sunucularında oyuncular çok fakat tek olacağın için sıkılabilirsin.
 
Askeri oyun arıyordum Online'nı güzel olan Black Ops 3 alacaktım fakat 200TL bende Squad almak istiyorum sizce güzel mi? Bir de daha önce hiç böyle takım oyunu oynamadım CS:GO Battlefield gibi oyunlar oynadım yani girip tek başıma kill alıp oynuyordum Squad oynarkende bunu yapabilir miyim? Yoksa illa mikrofonla konuşmam falan mı gerek.

Bende bu indirimde aldım 3 günde 40 saat oynadım mikrofonla konuşarak taktiksel ilerleyerek çok eğlenebileceğin bir oyun oyunda amaç kill almaktan çok takıma yararlı çalışmak gidip tek başına fazla takılamıyorsun. Oyun çok oynayınca sıkar mı bilmiyorum ama oyun zevkine uyarsa en az 100 saat akarsın.
 
Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler ama black ops 3 aldım oyunun videolarını izlediğimde bana pek hitap etmedi her ne kadar görsellerde güzel gözüksede.
 
Squad BF gibi tek başına takılabileceğin bir oyun değil. Ekip halinde ilerliyorsunuz, Oynanışı aşırı yavaş, adam görmek çok zor. Alışınca zevkli hale geliyor. Alışana kadar 15-20 saat doğ-öl şeklinde geçiyor.
 

Geri
Yukarı