M Mehmettunahantas Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 RAM 32 Ekran kartı RTX 4050 İşlemci Core i7 2 gün önce oyunu yükledim. İlk başta gayet normal açılıp oynanabiliyordu. Lakin bugün oyundayken bir anda oyundan attı. Tekrar girmeye çalıştığım sırada aşağıdaki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
2 gün önce oyunu yükledim. İlk başta gayet normal açılıp oynanabiliyordu. Lakin bugün oyundayken bir anda oyundan attı. Tekrar girmeye çalıştığım sırada aşağıdaki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
codmizzen Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Açıldı oyunum çok teşekkür ederim. Peki bilgisayarı hep discrete de kullanmanın bir sakıncası olur mu? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Açıldı oyunum çok teşekkür ederim. Peki bilgisayarı hep discrete de kullanmanın bir sakıncası olur mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.080 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #12 codmizzen dedi: Açıldı oyunum çok teşekkür ederim. Peki bilgisayarı hep discrete de kullanmanın bir sakıncası olur mu? Genişletmek için tıkla... MUX switch açarak işlemcinin dahili gpusunu devre dışı bırakmış oldun. Senin için değilse sorun tamamen çözülene kadar böyle kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
codmizzen dedi: Açıldı oyunum çok teşekkür ederim. Peki bilgisayarı hep discrete de kullanmanın bir sakıncası olur mu? Genişletmek için tıkla... MUX switch açarak işlemcinin dahili gpusunu devre dışı bırakmış oldun. Senin için değilse sorun tamamen çözülene kadar böyle kullanabilirsin.
codmizzen Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: MUX switch açarak işlemcinin dahili gpusunu devre dışı bırakmış oldun. Senin için değilse sorun tamamen çözülene kadar böyle kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada tekrardan hybride alıp denemek istedim ve yeniden açıldı oyun neden böyle hiçbir fikrim yok ama sağ olun yeniden. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: MUX switch açarak işlemcinin dahili gpusunu devre dışı bırakmış oldun. Senin için değilse sorun tamamen çözülene kadar böyle kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada tekrardan hybride alıp denemek istedim ve yeniden açıldı oyun neden böyle hiçbir fikrim yok ama sağ olun yeniden.
KS KS M Mehmettunahantas Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #14 Bende sürücüleri güncelledim ve Omen Gaming Hub'da bahsettikleriniz yaptım çalıştı. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Rzayev Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #15 codmizzen dedi: HP Victus 16-R1057NT 9J260EA Genişletmek için tıkla... Benim de laptop aynı. Ve aynı hatayı aldım. Hatayı düzelte bildiniz mi? Artı 0 Eksi
codmizzen dedi: HP Victus 16-R1057NT 9J260EA Genişletmek için tıkla... Benim de laptop aynı. Ve aynı hatayı aldım. Hatayı düzelte bildiniz mi?
codmizzen Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #16 Rzayev dedi: Benim de laptop aynı. Ve aynı hatayı aldım. Hatayı düzelte bildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstte yazılanları yaptım ve düzeldi benim sorunum kısaca Intel ekran kartını devre dışı bıraktım. Artı 0 Eksi
Rzayev dedi: Benim de laptop aynı. Ve aynı hatayı aldım. Hatayı düzelte bildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstte yazılanları yaptım ve düzeldi benim sorunum kısaca Intel ekran kartını devre dışı bıraktım.
Rzayev Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #17 codmizzen dedi: Üstte yazılanları yaptım ve düzeldi benim sorunum kısaca Intel ekran kartını devre dışı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Kanka bende halletdim Steam oyun özelliklerinde direct11 yazdım Artı 0 Eksi
codmizzen dedi: Üstte yazılanları yaptım ve düzeldi benim sorunum kısaca Intel ekran kartını devre dışı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Kanka bende halletdim Steam oyun özelliklerinde direct11 yazdım