Squad nasıldır?

628626

Decapat
RAM
1x16gb(3200 mhz dual) 1x8gb(3200 single)
SSD veya HDD modeli
Solid m2 500gb
Ekran kartı
Rx 6800xt
Anakart
A520-m Pro
İşlemci
R5600
Arkadaşlar Ready or Not'ı çok severim Steam'de dikkatimi çekti Squad diye bir oyun var hatta TR ordusu vs falan da varmış. Tavsiye eder misiniz? Görüşüme göre güzel duruyor ama oynayış tarafı nedir acaba?

Arkadaşlar Ready or Not'ı çok severim Steam'de dikkatimi çekti Squad diye bir oyun var hatta TR ordusu vs falan da varmış. Tavsiye eder misiniz? Görüşüme göre güzel duruyor ama oynayış tarafı nedir acaba?

Bende merak ediyorum cogu kişiden güzel ovgusu gormustum ama oynayanlar yazarsa daha iyi olur.

Aldığı 150 bin inceleme çok olumlu şekilde. İnternet kafede deneme şansım olmuştu. Savaş ortamını bence çoğu oyundan daha iyi yansıtan bir oyun. Arma kadar değil ama bir o kadar güzel ancak böyle anlatılır.

Yani ikisi de normal bir oyun değil tam olarak. Simülasyon oyunu desek daha doğru olur. Eğer çevrenizde gördüğünüz online rekabetçi oyunlar gibi, örneğin CS, Valorant, Fortnite, Pubg ya da Apex Legends gibi öyle hızlıca adam vurabildiğiniz oyunlar değil. Aşırı yavaş ve çok ama çok daha sesli şekilde takım çalışması gerektiren oyunlardır. Zira ben Squad çok az oynadım fakat o süre zarfında da karşı düşman pozisyonunu öyle bir koruyor ki sanki gerçek hayatta yaşıyormuş gibi oyunu :D Bundan dolayı da size de etki ettiğinden böyle bir oynanış sergileyebilmeniz lazım.

Yani ikisi de normal bir oyun değil tam olarak. Simülasyon oyunu desek daha doğru olur. Eğer çevrenizde gördüğünüz Online rekabetçi oyunlar gibi, örneğin CS, Valorant, Fortnite, PUBG'ya da Apex Legends gibi öyle hızlıca adam vurabildiğiniz oyunlar değil. Aşırı yavaş ve çok ama çok daha sesli şekilde takım çalışması gerektiren oyunlardır. Zira ben Squad çok az oynadım fakat o süre zarfında da karşı düşman pozisyonunu öyle bir koruyor ki sanki gerçek hayatta yaşıyormuş gibi oyunu :D bundan dolayı da size de etki ettiğinden böyle bir oynanış sergileyebilmeniz lazım.

Hocam anlatılana göre tam benlik severim askeri oyunları Warzone'cuyum normalde ama biliyorsun orada aim assist ahlaksızlığı olduğu için bırakalı çok oldu. Ben anlaşılan bir deneyeyim bu oyunu.

Aldığı 150 bin inceleme çok olumlu şekilde. İnternet kafede deneme şansım olmuştu. Savaş ortamını bence çoğu oyundan daha iyi yansıtan bir oyun. Arma kadar değil ama bir o kadar güzel ancak böyle anlatılır.

Armanın maalesef bildiğim kadarı ile kitlesi kalmadı TR oyuncu açısından.

Son düzenleme:
Hocam anlatılana göre tam benlik severim askeri oyunları Warzone'cuyum normalde ama biliyorsun orada aim assist ahlaksızlığı olduğu için bırakalı çok oldu. Ben anlaşılan bir deneyeyim bu oyunu.

Armanın maalesef bildiğim kadarı ile kitlesi kalmadı TR oyuncu açısından.
Aynı durumdayız. Bende Fortnite'ı bıraktım. Yani ikisi her ne kadar farklı da olsa ikisinde de aim assist saçmalığı var. Fakat Warzone ve askeri simülasyon oyunları hiçbir yönüyle aynı değil. Ne şaşaalı kozmetikler ne de hızlı bir oynanış tarzı sunuyor haberiniz olsun. Yani geçiş yapacaksanız böyle bir geçiş en zoru olur abartmıyorum. Tabii yaşınız ben kadar değilse daha büyük bir yaşa sahipseniz oradaki 25 30 yaşındaki abilerle kaliteli muhabbetler edebilirsiniz. Zira Allah'a söven ağızı süt kokan ergenlere neredeyse hiç rastlamazsınız :)

Aynı durumdayız. Bende Fortnite'ı bıraktım. Yani ikisi her ne kadar farklı da olsa ikisinde de aim assist saçmalığı var. Fakat Warzone ve askeri simülasyon oyunları hiçbir yönüyle aynı değil. Ne şaşaalı kozmetikler ne de hızlı bir oynanış tarzı sunuyor haberiniz olsun. Yani geçiş yapacaksanız böyle bir geçiş en zoru olur abartmıyorum. Tabii yaşınız ben kadar değilse daha büyük bir yaşa sahipseniz oradaki 25 30 yaşındaki abilerle kaliteli muhabbetler edebilirsiniz. Zira Allah'a söven ağızı süt kokan ergenlere neredeyse hiç rastlamazsınız :)

O zaman müthiş haber hocam benim yaş 26 aşağı gruplarla temas kurmak istemem açıkçası bilgi için teşekkürler hocam.

Kesinlikle oynanır 500 saatim var oyunda ve zevkli bir oyun özellikle yaş kitlesi çok büyük o yüzden troll sayısı çok daha az ben en fazla 5 tane troll gördüm 500 saatte tek sıkıntısı maçlarda ghost sorunu var genede oynanır oyun güzel.

Gayet iyi ve eğlenceli oyun hocam sadece arkadaşın filan yoksa ilk başta birazcık zorlanırsın öğrenme aşamasında olduğundan dolayı ama boşver al silahı herkesi öldür ahahh

O zaman müthiş haber hocam benim yaş 26 aşağı gruplarla temas kurmak istemem açıkçası bilgi için teşekkürler hocam.
Cevap yazmayı unutmuşum. Rica ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı