Squad nasıldır?

Arkadaşlar Ready or Not'ı çok severim Steam'de dikkatimi çekti Squad diye bir oyun var hatta TR ordusu vs falan da varmış. Tavsiye eder misiniz? Görüşüme göre güzel duruyor ama oynayış tarafı nedir acaba?
Ben uzun saatler verdim. Öyle müthiş silah animasyonları, ultra kaliteli grafikler beklemezseniz harika oyundur. Çok niş ve savaş atmosferini iyi yansıtan bir oyun.

Tarz olarak oynadığım en başarılı savaş simülasyonlarından birisi belki de en iyisidir. Özellikle takım halinde hareket etmeyi seviyorsanız, pata küte savaşmak yerine biraz daha hesap kitap yaparak, bazen gruptaki diğer oyuncuların verdiği bilgiler ışığında tahminlerde bulunarak, strateji kurarak oynamaktan keyif alırım diyorsanız Squad çok iyi oyundur. Yaş aralığı da yüksek bir oyundur. Haliyle oyun içi iletişim de daha düzeyli ve eğlenceli oluyor. 18-20 yaşlarında gençler de var, 40-50 yaşında askeri simülasyon sevdalısı oyuncular da var.

Bu arada yazısız kural gibi bir şeydir, eğer takımınıza gerçekten ufak yaştan oyuncu gelirse mutlaka 1 el trollersiniz genç arkadaşı fazla bıktırmadan :) Zaten sonrasında ortamı görünce, samimiyet de oluşunca yanınızdan ayrılmıyorlar özellikle acemiyken. Ciddi şekilde küçük yaş grupları da çok daha düzgün bu oyunda. Mesela öyle diğer malum oyunlardaki gibi ağzına geleni söyleyen, küfür kıyamet dümdüz giden gençlere neredeyse hiç denk gelmedim ben. Herhalde askeriye ağırlığı ve etkisi :)

Türk topluluklarında muhabbet piyasadaki diğer oyunlardan çok daha iyi ve kalitelidir. Sürekli aynı yerde oynarsanız bir yerden sonra az çok oyunculara, nicklere de aşina oluyorsunuz. Ekip kurmak, ekiplere katılmak vs kolaylaşıyor.

Eğer İngilizce seviyeniz de yeterliyse yabancı sunucularda da çok güzel sohbet, muhabbet dönüyor. Tavsiye ederim.

Bu arada bu tarz savaş simülasyonlarından hoşlanıyorsanız, izometrik bakış açısını da severim derseniz ek olarak Foxhole tavsiye ederim. Ona da bir ara göz atın derim naçizane.

Ben uzun saatler verdim. Öyle müthiş silah animasyonları, Ultra kaliteli grafikler beklemezseniz harika oyundur. Çok nıs ve savaş atmosferini iyi yansıtan bir oyun.

Tarz olarak oynadığım en başarılı savaş simülasyonlarından birisi belki de en iyisidir. Özellikle takım halinde hareket etmeyi seviyorsanız, pata küte savaşmak yerine biraz daha hesap kitap yaparak, bazen gruptaki diğer oyuncuların verdiği bilgiler ışığında tahminlerde bulunarak, strateji kurarak oynamaktan keyif alırım diyorsanız Squad çok iyi oyundur. Yaş aralığı da yüksek bir oyundur. Haliyle oyun içi iletişim de daha düzeyli ve eğlenceli oluyor. 18-20 yaşlarında gençler de var, 40-50 yaşında askeri simülasyon sevdalısı oyuncular da var.

Bu arada yazısız kural gibi bir şeydir, eğer takımınıza gerçekten ufak yaştan oyuncu gelirse mutlaka 1 el trollersiniz genç arkadaşı fazla bıktırmadan :) zaten sonrasında ortamı görünce, samimiyet de oluşunca yanınızdan ayrılmıyorlar özellikle acemiyken. Ciddi şekilde küçük yaş grupları da çok daha düzgün bu oyunda. Mesela öyle diğer malum oyunlardaki gibi ağzına geleni söyleyen, küfür kıyamet dümdüz giden gençlere neredeyse hiç denk gelmedim ben. Herhalde askeriye ağırlığı ve etkisi :)

Türk topluluklarında muhabbet piyasadaki diğer oyunlardan çok daha iyi ve kalitelidir. Sürekli aynı yerde oynarsanız bir yerden sonra az çok oyunculara, nicklere de aşina oluyorsunuz. Ekip kurmak, ekiplere katılmak vs kolaylaşıyor.

Eğer İngilizce seviyeniz de yeterliyse yabancı sunucularda da çok güzel sohbet, muhabbet dönüyor. Tavsiye ederim.

Bu arada bu tarz savaş simülasyonlarından hoşlanıyorsanız, izometrik bakış açısını da severim derseniz ek olarak foxhole tavsiye ederim. Ona da bir ara göz atın derim naçizane.

Tavsiyeler için teşekkürler hocam İngilizcem yeterli ancak Türk topluluğu ile birlikte hareket etmeyi tercih edeceğim bizim orduda varmış anladığım kadarı ile internette videolara denk geldim eğer mod falan değilse bana da ciddi keyifli gibi geldi kesinlikle deneyeceğim.

Tavsiyeler için teşekkürler hocam İngilizcem yeterli ancak Türk topluluğu ile birlikte hareket etmeyi tercih edeceğim bizim orduda varmış anladığım kadarı ile internette videolara denk geldim eğer mod falan değilse bana da ciddi keyifli gibi geldi kesinlikle deneyeceğim.
Evet türk askeride var ancak silahı çok sektiği için çok sevilmiyor ama genede oynanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı