Squad oyunu GPU Crash veriyor

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Sıkınısız oynuyordum geçen haftaya kadar sonra 2 gün önce görseldeki crashı verdi (2 saat oynadıktan sonra) ve GPU driverini otomatikman kaldırdı crashtan sonra. Bir daha girdiğimde bu sefer 5 dakikada crashı verdi. Ben de GPU sürücüsünü önce Driver Booster ile güncelledim yine crash verince bu sefer AMD: Adrenalin üzerinden güncelledim. Dün sıkıntısız oynadım yine ama bugün 1.5 - 2 saat oynadıktan sonra yine bu crashı verdi. Güncel driver: 25.5.1 şu anda ve AMD kendi sitesinde de en son driver bu.

Ayrıca oyun içi kombatlarda 40-70 FPS aralığına kadar hatta 38 FPS'e kadar düştüğü oluyor. Bu sistem için normal mi sizce? Sorun neden kaynaklı olabilir?

NOT: 1920x1080 ve Low grafik ayarlarında oynuyorum.
NOT 2: Sadece Squad oyununda crash veriyor.

GPU: RX 5600 XT

Dosya Ekleri

• 00000000000.png
    00000000000.png
    69,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Aynı ekran kartını kullanıyorum bu oyun sıkıntılı optimizasyonu berbat bir oyun bende aynı sorunu yaşıyorum ara sıra yakın zamanda ue5 geçecek o zaman optimizasyonu düzelteceğiz diyorlardı şuan açık test sürecinde.

DDU ile driverı kaldırıp tekrar driver kurmanızı tavsiye ederim.

Aynı ekran kartını kullanıyorum bu oyun sıkıntılı optimizasyonu berbat bir oyun bende aynı sorunu yaşıyorum ara sıra yakın zamanda UE5 geçecek o zaman optimizasyonu düzelteceğiz diyorlardı şu an açık test sürecinde.

DDU ile driverı kaldırıp tekrar driver kurmanızı tavsiye ederim.

Siz kaç FPS alıyorsunuz oyun içinde hocam kombatlarda falan? Oyuna yeni başladım ben de oyuna grafik güncellemesi falan mı gelecek yakında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı