Squad vs Arma

Squad alınır mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    7

MuhammedCan19

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1 Tb
Ekran kartı
Rx580
Squad bayağı güzel oyun Arma 3 ve reforger da öyle Arma 3 biraz eski olduğu için almayı düşünmüyorum. Squad ile arma reforger arasında kaldım. Oynanış olarak Squad daha zevkli geliyor sanki ama sormak ta istedim. Sizce hangisi daha iyidir? Bu oyunlarla ilgili bildiğiniz Türk YouTube kanalları var mı?

Arma eskisi gibi olsa arma derdim ama şu an ikisi de çok iyi durumda değiller. İkisi arasında seçim yapacak olsam Squad derdim ama ikisini de tercih etmezdim aslında.

Squad bayağı güzel oyun Arma 3 ve reforger da öyle Arma 3 biraz eski olduğu için almayı düşünmüyorum. Squad ile arma reforger arasında kaldım. Oynanış olarak Squad daha zevkli geliyor sanki ama sormak ta istedim. Sizce hangisi daha iyidir? Bu oyunlarla ilgili bildiğiniz Türk YouTube kanalları var mı?
Squad daha çok ciddiye alınan bir oyun hani oyun içi davranışlar çok önemli ama Arma Reforger’da biraz daha kafa rahat oynayabiliyorsunuz.

Ben Bohemnia şirketinin fizik motoruna bayılıyorum oyun içi combat mekanikleri falan tam bir militan veya survival oyununa yakışacak şekilde. Sırf bu yüzden Arma Reforger derim.

Son düzenleme:
Ben daha önce Arma 3 oynamıştım ama çok bir şey anlamadım sıkıldım. Squad da deneme şansım oldu ama şimdi ne durumda bilmiyorum zevk almıştım oynarken bir de benim PC kaldırır mı acaba bilgisi olan ekran kartı RX 580 8 GB işlemci Intel i5 (kaçıncı nesil olduğunu hatırlamıyorum)

Ben daha önce Arma 3 oynamıştım ama çok bir şey anlamadım sıkıldım. Squad da deneme şansım oldu ama şimdi ne durumda bilmiyorum zevk almıştım oynarken bir de benim PC kaldırır mı acaba bilgisi olan ekran kartı RX 580 8 GB işlemci Intel i5 (kaçıncı nesil olduğunu hatırlamıyorum)
Oynanır hocam.

Ben şahsen Arma 3 tavsiye ederim singleplayer kısmı kötü ancak multiplayer kısmı gayet eğlenceli eğer oynamayı düşünürsen yardımcı olabilirim.

Ben şahsen Arma 3 tavsiye ederim singleplayer kısmı kötü ancak multiplayer kısmı gayet eğlenceli eğer oynamayı düşünürsen yardımcı olabilirim.

Ya şimdi ucuz ama eski bir oyun olduğu için para vermeyi düşünmüyorum bir tane oyun alabilirim zaten o yüzden Squad daha iyi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı