Squad vs BeamNG.drive

Squad kendini devam ettiren ve sıkmayan bir oyun. Ama Beam.NG'de bir süre sonra hep aynı şeyleri yapıyorsunuz.

Squad girdim geçen, kendi takım arkadaşımı vurdum kamuflajları karıştırarak sonra lobiden atıldım, iyi oynamak zaman alıyor oyunda.
Bu arkadaşın dediği Squad'ı özetler. Ben hiç oynamadım ama yayınlarda izlerim, oradaki lobi çok daha farklı. Eğer önüne gelene mikrofon açmazsan sıkıntı olabilir. O kadar abartmayayım da Valorant veya CS gibi oyunlarda bile hiç info vermeyen tipsen eğer Squad çok zor gelir.

Bu arkadaşın dediği Squad'ı özetler. Ben hiç oynamadım ama yayınlarda izlerim, oradaki lobi çok daha farklı. Eğer önüne gelene mikrofon açmazsan sıkıntı olabilir. O kadar abartmayayım da Valorant veya CS gibi oyunlarda bile hiç info vermeyen tipsen eğer Squad çok zor gelir.
Squad girdim geçen, kendi takım arkadaşımı vurdum kamuflajları karıştırarak sonra lobiden atıldım, iyi oynamak zaman alıyor oyunda.
Aslında daha önce almıştım. Aradan bir iki ay falan geçti, oyunda sorun yok ama mikrofonu ne yapsam da çalıştıramadım oyunda. Bende iade ettim sonra. O yüzden biraz soğuk geliyor oyun.

Oyunda ne tür modlar var? Akıcılığını nasıl sağlıyor oyun?

BeamNG.drive Mods - ModLand.net ben buradan her çeşit yüklüyorum, kendi içinden de yükleniyor ama lisanssız araçlar vs. oyun içinde kariyer modu, senaryolar, araç teslimatı gibi şeylerde var ama genel olarak freeroam ve kariyer oynatıyor kendini. Arkadaşımda da var o da 570 saat oynamış.

Aslında daha önce almıştım. Aradan bir iki ay falan geçti, oyunda sorun yok ama mikrofonu ne yapsam da çalıştıramadım oyunda. Bende iade ettim sonra. O yüzden biraz soğuk geliyor oyun.
Mikrofon sorununu bilemiyorum. Bende alıp 1 saat oynayıp iade etmiştim ama 2 yıl önceydi herhalde. Çünkü onun yerine çok alacağım oyun vardı. Direkt bir oyuna saatlerce gömmek istememiştim. Lakin bir şekilde mikrofon sorununu halledip konuşmaktan da utanmazsan gayet iyi adapte olursun oyuna bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı