Squid Game 3. sezon nasıl?

Cate blanchett göründüğü için ortaya atılan bir teori ise gerçekten gerçekleşebilir o zaman. Sonuç olarak çok bilinen ve ünlü bir oyuncu. Ama aynı tadı verir mi bilmem.
Amerikan oyunları pek içime sinmiyor açıkçası, Kore kültüründeki sokak oyunları bizim kültürle daha çok bağdaştırılabilir olduğundan daha sıcak ve içten geliyor. Bu nedenle beyzbol veya Amerikan futbolu oynadıkları bir senaryo çok trajikomik kaçardı. Birçok ünlü oyuncu olacağı söyleniyor ama düşünsenize, Will Smith'in raketlerle Squid Game'de oynadığını falan!

Bunu acaba Netflix paylaşmış mı yoksa internette dolaşan troll bir gönderi mi?
Bu fotoğraf her yerde var hocam. Ama doğruluk payını dediğim gibi bilmiyorum.

Gerçekten saçma bir görüntü olur.Ayrica squid game deki Hwang In-ho dışında bir oyuncu bilmediğimiz için ve zaten onun başta olduğu icin gayet olay bir durumdu ama bu sefer oyuncu 456 Will Smith olursa hiç ısınamam gibi geliyor.Yani Will Smith i borç içinde yüzen bir evsiz olarak görmek çok komik olur ve çoğu kişi beğenmez.

Netflix in hesaplarına bakayım o zaman böyle bir gönderi var mı

Resmi Netflix hesaplarında böyle bir şey bulamadım maalesef.Belki gizli yürütülen bir reklam çalışması belki de sadece bir troll.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanal böyle demiş bir de diğer kaynaklara da baktım. Squid Game Fransa ile ilgili de dedikodular var hatta.

Hollywood'un İlgisi: David Fincher ve Cate Blanchett Bağlantısı​

2023'ten beri, eğlence endüstrisinde tanınmış yönetmen David Fincher'ın (Dövüş Kulübü, Mindhunter) Squid Game'in İngilizce bir uyarlaması veya yan ürününe dahil olduğuna dair ısrarlı söylentiler dolaşmaktadır.[1, 3, 4, 5, 7, 15, 16] Raporlar, Netflix'in Ekim 2024'te böyle bir projeyi geliştirmek için Fincher ile ortaklık kurduğunu belirtiyor.[6] Ayrıca, Matilda the Musical ve Spooks ile tanınan İngiliz senarist Dennis Kelly'nin de yazar olarak dahil olduğu bildiriliyor.[6] Bir kaynakta, "Geçen yıldan beri, Dövüş Kulübü'nün yönetmeni ve uzun vadeli Netflix sözleşmesinin sahibi David Fincher'ın, ABD'de geçecek bir Squid Game evreni yan dizisi veya uyarlaması üzerinde çalışabileceğine dair söylentiler var" deniyor.[15] Bir diğeri ise, "Deadline, birçok kaynaktan Netflix'in tanınmış yönetmen David Fincher ile yeni bir İngilizce yan ürün üzerinde çalıştığını öğrendi" diyor.

Tanınmış yönetmen David Fincher'ı İngilizce bir uyarlamayla ilişkilendiren ısrarlı sektör söylentilerine ve hayran teorilerini körükleyen 3. Sezon cameo'suna rağmen, senaryolu bir "Squid Game USA" dizisi Netflix tarafından resmi olarak onaylanmadı.[1, 2, 3] Sektör içinden gelen raporlar, iç yaratıcı farklılıkların, onaylanmamış statüsüne katkıda bulunan önemli bir faktör olabileceğini düşündürüyor, bu da tartışmaların devam etmesine rağmen, ileriye dönük net bir yolun henüz belirlenmediğini gösteriyor.

Kaynaklar:
David Fincher and Netflix Reportedly Clash Over Title of Squid Game American Spin-Off - IMDb
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke konu açılırken Spoiler tagı konsaydı da tek tek mesajlarımızı spoiler içine almak zorunda kalmasaydık ama '' nasıldı? '' diye konu açıldığına göre konuya gelen kişi yorumların spoiler dolu olduğunu anlayıp bakmayacaktır herhalde. O yüzden yorumları spoiler içine alma gereği duymadım.

Diziye geçersek, bu sezonda gereksiz dram koymuşlar. İlk sezonun vuruculuğu ve ikinci sezonun eğlenceli yapısı yoktu. Sevilen karakterleri çatır çatır boş beleş harcadılar.

Öncelikle bu sezonun en rezil kısmı CGI bebekti. Kardeşim stüdyo ortamına 1 tane bebek getiremediniz mi? Bebek de günlerce yaşadı ama hiç altına yapmadı. Karnı doyduğu sürece uyuyordu hep. Benim bildiğim bebekler sürekli ağlar vs. Bebeğe poşet muamelesi yaptılar resmen, doyur karnını al kucağında taşı her yere filan. Yani bebek konusu tamamen acemice işlenmişti.

Sonrasında karakter gelişimi rezaletti. Ana karakterin mentalitesi 2. sezondan sonra dibe vurdu resmen. Mentalitesi tamamen çocuğu kurtarmaya fokustu ama buna ne gerek vardı? Tabi ki 4. sezon için.

Koca 3 sezonda odaklandıkları karakteri 1 bebek yüzüne harcadılar gitti.

Oyunlar filan da bana vasat geldi. Heyecanı yoktu, mantıksızdı, izleyiciye izleme sırasında sürekli yorum yaptıran dizi mi olur? Orada şunu yap burada bunu yap hadi oğlum şunu yap vs. diye?

Finalde de Cate Blanchett 'i filan gösterdiler. Tilt oluyorum ya şöyle zorlama isim getirmelerine. Ne yani sırf Cate Blanchett i gösterdiniz diye 4. sezonu iple mi çekelim? Önce batırdığınız 3. sezonu gömeceğiz daha.

Cate Blanchett ablamız da 60 ına merdiven dayamış. Ki dakşi oynatan karakterin dizide görünme süresi toplasan 10 dakika filandır ki oda 2. sezon yüzünden. 2. sezonda olmasa dakşi oynatan 5 dakika bile görünmez yani hikayede önemli bir karakter değil bence.

Cate Blanchett e ne rol biçtiler bilmiyorum ama rolü dakşiden ibaret ise oda balon sayılır. O zaman da göstermenin bir anlamı yok.

İlk başta çok iyiydi ama sonra gittikçe kötüleşmeye başladı.
Koca bir senaryo bir bebeğin üstüne kurulmuş.

Finali beğenmedim, onun dışında gayet iyiydi. 3 sezon olmasına rağmen sonradan bozmadı. Bu yönden çok başarılıydı.

Bak Gi hunun fedakarlık sahnesine tamam, hadi onu bir yerden bağdaştırabiliriz ama 3 sezondur oyunun mekanı, amacı, vipler hakkında hiç mi bir şey öğrenemeyiz be kardeşim, geride aşırı soru işareti bıraktı, tamam diziyi en başından beri soru işaretleri yüzünden hevesle izliyorduk, hatta 1.sezondaki o aşırı merak bizi çekmişti fakat başrolün öldüğü final sezonunda da soruları cevaplasalar iyi olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…