Squid Game 3. sezon nasıl?

Polislerin zekası dünyanın en düşük IQ seviyesine sahip olan adamdan bile daha düşük. Her sene 400'den fazla kişi birden yok olacak, bir kişi birden köşeyi dönecek, gizli tarikat söylentileri olacak, senin incelemeyi geçtim şüphen bile olmayacak.
Şimdi düşün, Güney Kore gibi teknolojisi gelişmiş bir ülkede askeri radarlar, uydu sistemleri, sahil güvenlik falan full çalışıyor. Yani öyle bir adada her sezon 400 kişi götürülüyor, elektrik kullanılıyor, VIP’ler geliyor, cesetler taşınıyor… Bunların hiçbirinin fark edilmemesi normal değil.

Gerçekte böyle bir hareketlilik olsa, en geç birkaç haftada uydu görüntülerinden bir şeyler çıkar. Hele ısı izleri, teknelerin geliş gidişi, elektrik tüketimi falan zaten direkt dikkat çeker. Ama dizide bu hiç yokmuş gibi davranıyorlar.

Şimdi düşün, Güney Kore gibi teknolojisi gelişmiş bir ülkede askeri radarlar, uydu sistemleri, sahil güvenlik falan full çalışıyor. Yani öyle bir adada her sezon 400 kişi götürülüyor, elektrik kullanılıyor, VIP'ler geliyor, cesetler taşınıyor… Bunların hiçbirinin fark edilmemesi normal değil.

Gerçekte böyle bir hareketlilik olsa, en geç birkaç haftada uydu görüntülerinden bir şeyler çıkar. Hele ısı izleri, teknelerin geliş gidişi, elektrik tüketimi falan zaten direkt dikkat çeker. Ama dizide bu hiç yokmuş gibi davranıyorlar.

Kesinlikle. Hadi tamam bunu görmezden geldiniz. Bari polisleri azıcık zeki tasarlasalarmış. Adam aradı evin soyuldu dedi ve telefonda bilgisini verdi. Yanlışsam düzeltin ancak bu tarz bilgileri telefonda değil karakola gidince öğrenirsin. Adam direkt telefondan verdi her şeyi. Utanmasa kimlik numarasını da verecekti.

An itibarıyla Final bölümüne geldim. Eleyecek adam kalmadı ki? Nasıl saçma bir son olacak acaba. Sonu için izledim bunca zaman ama değmeyecek sanırım.

Son düzenleme:
Kesinlikle. Hadi tamam bunu görmezden geldiniz. Bari polisleri azıcık zeki tasarlasalarmış. Adam aradı evin soyuldu dedi ve telefonda bilgisini verdi. Yanlışsam düzeltin ancak bu tarz bilgileri telefonda değil karakola gidince öğrenirsin. Adam direkt telefondan verdi her şeyi. Utanmasa kimlik numarasını da verecekti.

An itibarıyla Final bölümüne geldim. Eleyecek adam kalmadı ki? Nasıl saçma bir son olacak acaba. Sonu için izledim bunca zaman ama değmeyecek sanırım.
Bence 333 o daire de 456 yı aşağı atsaydı. her zaman iyi kazanmaz mesajı ile dizi bitseydi bu dizi unutulmaz olurdu.

Çok kötü. Finali çok daha kötü. Başroller ölse genellikle her zaman finalde ölür. Ama bu kadar saçma ve sıradan bir şekilde değil. Herkes öldü, tamam 1. sezonda da herkes öldü ama 2 sezondur sanki çok kişi kazanacak gibi anlatıldı seyirciye hikaye. Yazılmak için yazılmış, suyu çıkmış bir dizidir. Tek sezonluk Cassandra gibi zirvede bırakılması gerekiyordu.

Hikaye olarak gerçekten saçmalamışlar özellikle seriden bu kadar ümitliyken 456'nın bu kadar boş bir sebeple ölmesi saçma geldi çoğu takipçisi 456'nın yeni frontman olacağını düşünmüştü ve bu iyiydi onun dışında şu anki frontman in kardeşi bir bir işe yaramadı adam sadece umutlandırdı bizi gereksiz bence biraz.

3. sezonu erkenden izleyen arkadaşlar, nasıl buldunuz? Beğendiniz mi?
Fazla romantik bir sezondu, Gi-hun biraz daha sert olabilirdi ayrıca bebek olayı biraz saçma olmuş tempoyu çok yumuşatıp aşağı çekmiş...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı