Squid Game Dizisi Overrated mı?

Dytonius

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2017
Mesajlar
456
Diziyi izleyenler varsa pozitif ve negatif yönlerini tartışmak üzere sizce Overrated mı? Yoksa konusu oyunculuklar dahil güzel bir dizi mi düşünceleriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet açıkçası biraz Açıklık oyunları tarzına benzetsem de Korelilerin bile günümüzdeki Türk dizilerinden daha anlamlı ve güzel oyunculuklarla iş çıkarması güzel. Bazı yerlerde durgunlaşsa da tek seferde çerezlik gibi izlendi. Umarım sonu La Casa de Papel gibi tuttu diye suyunu çıkarana kadar sezon yapmazlar.
 
Konusu ne ve neyi anlatıyor bu dizi?
Normal hayatta borcu olan para sıkıntı çeken insanları bir yerde toplayıp , çeşitli oyunlar ile de kazanana büyük para ödülü veriliyor. Bu kadar masum bir konusu var gibi gözükse de izlemeye başladıktan sonra hiç öyle değil.
O zaman izlenecekler listesine bir dizi daha eklendi, size güveniyorum. :)
Tavsiye ederim. Çok hype derecesinde olmasa da günümüzde çerezlik diye tabir ettiğimiz dizilerin arasına girer aç-bitir gibi :)
 
Diziyi izleyenler varsa pozitif ve negatif yönlerini tartışmak üzere sizce overrated mı? Yoksa konusu oyunculuklar dahil güzel bir dizi mi düşünceleriniz neler?

10 dakika önce bitirdim. Kore dizilerine sıcak yaklaşmadığım halde oldukça hoşuma gitti. Öneririm. Aslında overrated değil ama Türk milleti aşırı derecede abarttığı için böyle gözüküyor. Tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı