S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.686 Makaleler 13 Çözümler 20 23 Ekim 2020 #1 SideWinder dedi: Buyrun: DisplayCAL—Display Calibration and Characterization powered by ArgyllCMS Display calibration and profiling with a focus on accuracy and versatility displaycal.net Genişletmek için tıkla... Hocam peki, dizüstümün sRGB, Adobe RGB değerlerine nereden bakabilirim?
SideWinder dedi: Buyrun: DisplayCAL—Display Calibration and Characterization powered by ArgyllCMS Display calibration and profiling with a focus on accuracy and versatility displaycal.net Genişletmek için tıkla... Hocam peki, dizüstümün sRGB, Adobe RGB değerlerine nereden bakabilirim?
Çözüm SkyRose 23 Ekim 2020 Salih METİN dedi: Hocam peki, dizüstümün sRGB, Adobe RGB değerlerine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer panel kodunu araştırınca o bilgiye ulaşamıyor iseniz kalibrasyon cihazı olmadan ölçemezsiniz.
Salih METİN dedi: Hocam peki, dizüstümün sRGB, Adobe RGB değerlerine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer panel kodunu araştırınca o bilgiye ulaşamıyor iseniz kalibrasyon cihazı olmadan ölçemezsiniz.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 23 Ekim 2020 #2 Salih METİN dedi: Hocam peki, dizüstümün sRGB, Adobe RGB değerlerine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer panel kodunu araştırınca o bilgiye ulaşamıyor iseniz kalibrasyon cihazı olmadan ölçemezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Salih METİN dedi: Hocam peki, dizüstümün sRGB, Adobe RGB değerlerine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer panel kodunu araştırınca o bilgiye ulaşamıyor iseniz kalibrasyon cihazı olmadan ölçemezsiniz.
KS KS S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.686 Makaleler 13 Çözümler 20 23 Ekim 2020 #3 SkyRose dedi: Eğer panel kodunu araştırınca o bilgiye ulaşamıyor iseniz kalibrasyon cihazı olmadan ölçemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihazdan kasıt, donanım mı olacak? Yoksa bu yazılımdan yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
SkyRose dedi: Eğer panel kodunu araştırınca o bilgiye ulaşamıyor iseniz kalibrasyon cihazı olmadan ölçemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihazdan kasıt, donanım mı olacak? Yoksa bu yazılımdan yapabilir miyim?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Ekim 2020 #4 Salih METİN dedi: Cihazdan kasıt, donanım mı olacak? Yoksa bu yazılımdan yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Donanım olarak. Kalibre cihazları var. Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Cihazdan kasıt, donanım mı olacak? Yoksa bu yazılımdan yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Donanım olarak. Kalibre cihazları var.
KS KS S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.686 Makaleler 13 Çözümler 20 23 Ekim 2020 #5 Arkadaşlar, dizüstüm Lenovo Ideapad 700. Panel bilgilerine ulaşamadım maalesef. Bildiğiniz site var mıdır acaba? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, dizüstüm Lenovo Ideapad 700. Panel bilgilerine ulaşamadım maalesef. Bildiğiniz site var mıdır acaba?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 23 Ekim 2020 #6 Salih METİN dedi: Arkadaşlar, dizüstüm Lenovo Ideapad 700. Panel bilgilerine ulaşamadım maalesef. Bildiğiniz site var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini açın. Monitörler kısmına girip özelliklere gelin. Orada seçenek seçme yerinden "Donanım kimlikleri"ne gelin ve oradaki kodu buraya atın. Muhtemelen bulabiliriz. Ama ayrıntılı özellikleri bulabilir miyim bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Arkadaşlar, dizüstüm Lenovo Ideapad 700. Panel bilgilerine ulaşamadım maalesef. Bildiğiniz site var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini açın. Monitörler kısmına girip özelliklere gelin. Orada seçenek seçme yerinden "Donanım kimlikleri"ne gelin ve oradaki kodu buraya atın. Muhtemelen bulabiliriz. Ama ayrıntılı özellikleri bulabilir miyim bilmiyorum.
metewan Femtopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #7 SkyRose dedi: Aygıt Yöneticisi'ni açın. Monitörler kısmına girip özelliklere gelin. Orada seçenek seçme yerinden "Donanım kimlikleri"ne gelin ve oradaki kodu buraya atın. Muhtemelen bulabiliriz. Ama ayrıntılı özellikleri bulabilir miyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size yazsam öğrenebilir misiniz şu anda MONITOR\AUO53AB Artı 0 Eksi
SkyRose dedi: Aygıt Yöneticisi'ni açın. Monitörler kısmına girip özelliklere gelin. Orada seçenek seçme yerinden "Donanım kimlikleri"ne gelin ve oradaki kodu buraya atın. Muhtemelen bulabiliriz. Ama ayrıntılı özellikleri bulabilir miyim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size yazsam öğrenebilir misiniz şu anda MONITOR\AUO53AB