250NK'yı 3 sene boyunca kullandım fiyatına göre keyifli motor. Bu bütçeye bence tercih edilir, illa sanayiye de sokacak sizi belli başlı kronik sorunları var ama bu fiyatlara sorunsuz bir şey almayı beklemezsiniz herhalde.
Hocam benim başıma gelen en büyük kronik sorunu ekranın gelmemesiydi, 2-3 kere yaşamıştım ama motor konusunda bir sorun başıma gelmedi.Zaten öyle çok beklentim yok sadece şehir içinde durduk yere sorun çıkarmasın yeterli
Hocam benim başıma gelen en büyük kronik sorunu ekranın gelmemesiydi, 2-3 kere yaşamıştım ama motor konusunda bir sorun başıma gelmedi.
Blok konusunda pek sıkıntı yaşıyan görmedim, zaten CF Moto'da genel olarak en çok elektriksel kronik sıkıntılar var. Tabii ki başınıza gelmesini istemem ama elektrikle alakalı bir sıkıntı %90 oranla yaşarsınız, kaderleri buUmarım benim de başıma öyle durum gelmez tabii yazılımsal sorunlar bunlar çözülür elbet onun dışında bloğunda vs arıza çıkarmasın yeterli.
Öyle çözümü olmayan sorunlarla karşılaşmayayım yeter ya onun dışında üzmesin yeterliBlok konusunda pek sıkıntı yaşıyan görmedim, zaten CF Moto'da genel olarak en çok elektriksel kronik sıkıntılar var. Tabii ki başınıza gelmesini istemem ama elektrikle alakalı bir sıkıntı %90 oranla yaşarsınız, kaderleri bu![]()
Orası öyle tabii hocam, bunlar zaten bu bütçelerde 2.el her türlü motorda olan şeyler ondan benim gözümde gayet normal şeyler. Genel olarak dediğim gibi bu fiyata tercih edilebilir bir motor 250NK.Öyle çözümü olmayan sorunlarla karşılaşmayayım yeter ya onun dışında üzmesin yeterli
tamamdır hocam teşekkürler yüksek ihtimalle 250NK alacağım sağolun.Orası öyle tabii hocam, bunlar zaten bu bütçelerde 2.el her türlü motorda olan şeyler ondan benim gözümde gayet normal şeyler. Genel olarak dediğim gibi bu fiyata tercih edilebilir bir motor 250NK.
Merhaba, bütçem 140k motor almayı planlıyorum. İlk önce RKS srk R125 düşündüm sıfır olarak ama 125CC ileride yetmez satmak isterim ve satmakta zorlanırım diye 250sr a baktım ikinci el 4500-6000km. Onun dışında 250nk da düşündüm o da aynı kmlerde. Sizce hangisini almalıyım? Sıfır srk mı yoksa düşük km nk veya sr mı almalıyım? Bana CBR'ya da R25 demeyin, bütçem olsa zaten Çin malına bakmam. Motor tecrübem var, önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.