Srk R125 vs 2. el 250nk

250NK'yı 3 sene boyunca kullandım fiyatına göre keyifli motor. Bu bütçeye bence tercih edilir, illa sanayiye de sokacak sizi belli başlı kronik sorunları var ama bu fiyatlara sorunsuz bir şey almayı beklemezsiniz herhalde.

Zaten öyle çok beklentim yok sadece şehir içinde durduk yere sorun çıkarmasın yeterli

Hocam benim başıma gelen en büyük kronik sorunu ekranın gelmemesiydi, 2-3 kere yaşamıştım ama motor konusunda bir sorun başıma gelmedi.

Umarım benim de başıma öyle durum gelmez tabii yazılımsal sorunlar bunlar çözülür elbet onun dışında bloğunda vs arıza çıkarmasın yeterli.

Umarım benim de başıma öyle durum gelmez tabii yazılımsal sorunlar bunlar çözülür elbet onun dışında bloğunda vs arıza çıkarmasın yeterli.
Blok konusunda pek sıkıntı yaşıyan görmedim, zaten CF Moto'da genel olarak en çok elektriksel kronik sıkıntılar var. Tabii ki başınıza gelmesini istemem ama elektrikle alakalı bir sıkıntı %90 oranla yaşarsınız, kaderleri bu

Öyle çözümü olmayan sorunlarla karşılaşmayayım yeter ya onun dışında üzmesin yeterli

Orası öyle tabii hocam, bunlar zaten bu bütçelerde 2.el her türlü motorda olan şeyler ondan benim gözümde gayet normal şeyler. Genel olarak dediğim gibi bu fiyata tercih edilebilir bir motor 250NK.
tamamdır hocam teşekkürler yüksek ihtimalle 250NK alacağım sağolun.

Ekstra olarak RS200 de olabilir tercihler arasında, parça sorunu yokmuş ve alt bloğuda sağlammış dediklerine göre, o söylediklerimin arasından sizce hangisini almalıyım, sıfır RKS 125r mı 250nk mı 250sr mı yoksa RS200 mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…