SRK125R alınır mı?

NS125 veya NS200 aradığını kriterleri karşılayacaktır NS125 kendisini bayiden görüp incelemiş olarak söylüyorum bu fiyata Çinli bir motosikletten daha iyidir.

O zaman QJ olan kasanın 2024 modellerinin düşmesini bekliyeyim bir kaç hafta. Dışarıdan çok benzer görünseler de Rks olanı almamak mantıklı geldi

NS125 veya NS200 aradığını kriterleri karşılayacaktır NS125 kendisini bayiden görüp incelemiş olarak söylüyorum bu fiyata Çinli bir motosikletten daha iyidir.

Pulsar alamıyorum hocam karta taksit olayına hiç yanaşmayıp çok vade oranı koyuyorlar

Evet kendisini senetle alacaktım Findeks notuna bakıyorlar tamam Findeks notum geçerli
12 ay vadeli senetde 1 motor parası daha koydular üstüne.

Evet kendisini senetle alacaktım Findeks notuna bakıyorlar tamam Findeks notum geçerli
12 ay vadeli senetde 1 motor parası daha koydular üstüne.
Aslında motor araştırma serüvenime N250 ile başladım inanılmaz hoşuma gitti herşeyi beğendim bayileri gezmeye gittim almak için önüme sundukları vadeler inanılmaz 130 binlik bir makina 180 bin oluyor 7-8 taksitte

Sezon sonu fırsatları oluyor eğer 2 3 ay öncesinde almak isteseydin vadesiz 10 taksit ile satan markalar mevcuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…