Srt Dosyaları nasıl çalışır?

• Konuyu başlatan Cihat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.060
C

Cihat

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün okullar tatil malum film izleyeyim dedim ama film ingilizce altyazılı. SRT dosyası mevcut Bsplayer ile açıp altyazıyı yükledim ancak olmadı. Nasıl halledebilirim?

İsimleri tamamen aynı. Bs player adlı programdan altyazı yükle deyip filmin ismiyle aynı olan srt dosyasını seçiyorum ancak inglizce olmaya devam ediyor.

Bsplayer'a sağ tıklayıp Altyazılar ile ilgili bir kısım bulabilir misiniz .srt dosyasını filmi açıp bsplayer'a sürükledikten sonra?

The KMPlayer'ı tavsiye ederim bu arada.

Yok hocam yapamıyorum srt dosyasını atıyorum ingilizce devam diğer dosyayı atıyorum bu sefer almanca oluyor. Torrent sitesinde türkçe altyazılı diyordu halbuki.

Hocam altyazı dosyalarında sorun olacağını pek zannetmiyorum çünkü yorumlar çalıştığı yönünde neden yapamadım bir bilsem. Tatil de boşa gidiyor :D

Klite codec yükleyin, M.player clasic (yanında gelen oynatıcı) ile filminizi açın srt dosyasını film açık iken filmin üzerine sürükleyin. Bundan sonra alt yazılı şekilde izleyeceksiniz eğer dil istediğiniz gibi değilse Ayarlarından dil ayarını yapabilirsiniz veya sağ tıklayıp dil seçeneğini seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı