SrtTrail.txt hatasi

robinsadie

Femtopat
Daha fazla  
Windows 11 bilgisayar açıkken bir anda düzgün başlatılamadı yazısı çıktı. Bu hata kodunu veriyor. YouTube'daki videolardan denedim ama olmadı. Bilgisayarı sıfırla seçeneğini seçersem Windows sistemi de kaldırılır mı tekrar sistemi kurmam gerekir mi? Bilgisayarın şarjın kablo kısmında sorun var bağlanmada onunla ilgili olabilir mi? Bilgisayarı Kasım aralık gibi aldım ama problem neden kaynaklı olabilir acaba? Modeli Asus Tuf A15
IMG_20240608_120338.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20240607_140523.jpg
    IMG_20240607_140523.jpg
    188,2 KB · Görüntüleme: 69
Bilgisayarı sıfırlarsanız windows işletim sisteminiz yeniden kurulur. ilk başta format atmanızı öneririm, fakat bende buna benzer bir sorun yaşamıştım SSD kaynaklı bir sorun olabilir.

Windows 11 bilgisayar açıkken bir anda düzgün başlatılamadı yazısı çıktı. Bu hata kodunu veriyor. YouTube'daki videolardan denedim ama olmadı. Bilgisayarı sıfırla seçeneğini seçersem Windows sistemi de kaldırılır mı tekrar sistemi kurmam gerekir mi? Bilgisayarın şarjın kablo kısmında sorun var bağlanmada onunla ilgili olabilir mi? Bilgisayarı Kasım aralık gibi aldım ama problem neden kaynaklı olabilir acaba? Modeli Asus Tuf A15 Eki Görüntüle 2216535
Sıfırlamayın, USB ile temiz format atın.

Windowsu daha önce bilgisayarcidan kurdurmuştum format için tekrar gitsem sizce temiz kurulum olur mu?

Bilgisayarı sıfırlarsanız windows işletim sisteminiz yeniden kurulur. ilk başta format atmanızı öneririm, fakat bende buna benzer bir sorun yaşamıştım SSD kaynaklı bir sorun olabilir.
Anladım baktırıcam teşekkürler🙏

Formattan sonra tekrar aynı sorunu yaşar mıyım? Aslında teknik servise gönderecektim ama asusun teknik servisinden memnun olunmadığını gördüm internette

Windowsu daha önce bilgisayarcidan kurdurmuştum format için tekrar gitsem sizce temiz kurulum olur mu?

Anladım baktırıcam teşekkürler🙏

Formattan sonra tekrar aynı sorunu yaşar mıyım? Aslında teknik servise gönderecektim ama asusun teknik servisinden memnun olunmadığını gördüm internette
Yaşayıp yaşamayacağın kesin değil.
Sıfırlamak yerine format atmak gerekir. Sıfırlama PC'deki Windows dosyaları ile tekrar kurar eğer dosyalar bozuk ise sıkıntı çıkar fakat temiz kurulum yaparsan 0'dan kurmuş olursun Windowsu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı